ILIĆ USPEŠNO ODMENIO IZRAELCA! Golman Zvezde se SLOMIO zbog ulaska u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

29.08.2024

00:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostao je nesavladan u 90 minuta.

ILIĆ USPEŠNO ODMENIO IZRAELCA! Golman Zvezde se SLOMIO zbog ulaska u Ligu šampiona!

Foto: Republika.rs

Posle neizvesne borbe u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda je trijumfovala nad norveškim Bode Glimtom rezultatom 2:0, osiguravši svoje mesto u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

Uprkos porazu u prvoj utakmici gde je Bode Glimt slavio rezultatom 2:1, Crvena zvezda je uspela da nadoknadi gol zaostatka i ostvari pobedu pred svojom publikom na stadionu "Rajko Mitić". Atmosfera na najvećem srpskom objektu je bila ključni faktor koji je inspirisao igrače da pokažu svoj karakter i odlučnost.

Brazilac Bruno Duarte je bio strelac iz penala u 24. minutu, donevši vođstvo Crvenoj zvezdi, dok je kapiten Uroš Spajić obezbedio prolaz u elitu golom u 60. minutu. Ovi ključni trenuci su bili od presudnog značaja za ishod utakmice i plasman crveno-belih u Ligu šampiona.

Foto: Starsport

Marko Ilić

Marko Ilić je u potpunosti zamenio povređenog prvog čuvara mreže Omrija Glazera. Golma Crvene zvezde je bio presrećan nakon meča, ističući značaj atmosfere na stadionu:

- Pokazali smo karakter. Ova atmosfera... znam da nam je to dalo vetar u leđa. Nisam svestan i dalje. Nikada ovako nešto nisam osetio. Ovo je nešto posebno. Ponosan sam na ekipu - rekao je Ilić posle utakmice.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona obaviće se u četvrtak od 18 časova u Monaku, a crveno-beli izvlačenje kuglica čekaju iz trećeg šešira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading