TERZIĆ I MRKELA IZAŠLI PRED DELIJE! Generalni direktor Zvezde jednim potezom IZNENADIO navijače! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli igraju protiv Bode Glimta revanš plej-ofa Lige šampiona.

TERZIĆ I MRKELA IZAŠLI PRED DELIJE! Generalni direktor Zvezde jednim potezom IZNENADIO navijače! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa norveškim prvakom, ekipom Bode Glimt, u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona, a stadion "Rajko Mitić" je bio već ispunjen na oko sat vremena pred početak meča.

Prema tradiciji, najispunjenija je severna tribina na kojoj su se delije okupile u velikom broju i glasno podržavaju svoj tim. Ređaju se jedna za drugom poznate navijačke pesme.

U jednom momentu je zagrmela i poznata pesma "Po zimi, kiši, ceo stadion", a svi su počeli da skaču naizmenično.

Republika

Foto: Starsport

 

Ono što je posebno zanimljivo, da je baš u tom momentu podno severne tribine bio i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić zajedno sa sportskim direktorom crveno-belih Mitrom Mrkelom.​

I sam Terzić bio je oduševljen atmosferom na stadionu "Rajko Mitić", pa je izvadio svoj telefon kako bi ovekovečio odličnu atmosferu koja na njemu vlada pred početak meča kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su, podsetimo, u Norveškoj poraženi rezultatom 1:2, a strelac jedinog gola bio je Ognjen Mimović. Sada izabranici Vladana Milojevića moraju da pobede sa dva razlike kako bi došli do najelitnijeg klupskog takmičenja, koje se od ove sezone igra u novom formatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading