ATMOSFERA NA SEVERU KLJUČA! Nikola Žigić došao da bodri Zvezdu! Evo kako izgleda nekadašnji ljubimac delija! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

28.08.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni golgeter stigao na Marakanu.

ATMOSFERA NA SEVERU KLJUČA! Nikola Žigić došao da bodri Zvezdu! Evo kako izgleda nekadašnji ljubimac delija! (VIDEO/FOTO)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se protiv Bode Glimta u revanš utakmici plej-ofa za Ligu šampiona.

Tribine stadiona "Rajko Mitić" već sada su popunjene do poslednjeg mesta, a naročito severna strana, na kojoj su smeštene najvatrenije pristalice srpskog prvaka.

Kako izgleda trenutna atmosfera na Marakani, pogledajte u video prilogu:

 

Mnoga poznata lica došla su na utakmicu srpskog i norveškog ptvaka, a jedno od imena koje su izazvale ogromnu pažnju je i Nikola Žigić.

Žario je i palio popularni "Žigara" u dresu Crvene zvezde, delijama je i danas u sećanju njegov gol u Večitom derbiju protiv Partizana i proslava istog aludirajući na postignut koš, budući da je u Humskoj proglašen talentom, ali za košarku.

Na Marakani su prepoznali njegov potencijal, ukazali mu priliku, a ostalo je deo istorije... 

Republika

Foto: Republika.rs

 

Put iz Zvezde odveo ga je u Rasing iz Santandera, potom u Valensiju, pa na kraju je pojačao Birmingem, koji je tada bio stabilan član Premijer lige, gde je i završio igračku karijeru. 

Republika

Foto: Republika.rs

 

U priloženim fotografijama možete da vidite kako danas izgleda Nikola Žigić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading