TRANSFER "BOMBA" ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA! Barselona poslala ponudu za SRBINA!

Autor:

Sport

28.08.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni insajder javlja

TRANSFER "BOMBA" ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA! Barselona poslala ponudu za SRBINA!

Foto: Tanjug/AP

Stefan Bajčetić

Fudbalski svet je uzburkan novim informacijama o mladom fudbaleru Stefanu Bajčetiću, koji se nalazi na raskrsnici izbora između Liverpula ili Barselone!

Kako stvari stoje, engleski velikan želi da ovog leta pošalje Bajčetića na pozajmicu, a interesovanje za njega pokazali su i RB Salcburg i Barselona koja je čak poslala ponudu od 4.000.000 evra za pozajmicu, što svedoči o velikom interesovanju za mladog fudbalera.

Informaciju je preneo čuveni fudbalski insajder koji ne greši - Fabricio Romano. Dakle, nema otkupne klauzule jer "redsi" ne daju, ali bi Barsa vrlo lako mogla da dođe do španskog reprezentativca srpskog porekla, što bi predstavljalo pravu "bombu" u smiraj prelaznog roka.

Inače, Bajčetić je sa 17 godina, 10 meseci i pet dana postao najmlađi stranac koji je debitovao u Premijer ligi, ali su povrede usporile njegov napredak u eri Jirgena Klopa. Svakako na Enfildu ne žele da ga se odreknu, pa su spremni da ga pošalju na pozajmicu.

Svojevremeno je bio želja Fudbalskog saveza Srbije i selektora Dragana Stojkovića Piksija da zaigra za "orlove", međutim, na kraju se odlučio da nastupa za reprezenetaciju Španije.

Njegov plan je bio da sa "novim" Liverpulom vrati titulu Premijer lige koju, podsetimo, brani Mančester siti, četvorostruki uzastopni šampion najjače lige na svetu, ali će izgleda isto pokušati da uradi sa katalonskim klubom i otme šampionsko zvanje velikom Real Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading