HEROJ SRBIJE POSLE ZLATA U PARIZU MENJA KLUB! Transfer "bomba" u srpskom vaterpolu!

Autor:

Sport

28.08.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Novog Beograda u Radnički!

HEROJ SRBIJE POSLE ZLATA U PARIZU MENJA KLUB! Transfer "bomba" u srpskom vaterpolu!

Foto: Tajnug/AP

Kao grom iz vedra neba stigla je informacija da će kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, Nikola Jakšić, koji je nedavno osvojio olimpijsko zlato u Parizu, uskoro promeniti klub! Naime, Novi Beograd je prihvatio ponudu Vaterpolo kluba Radnički, te će Jakšić nastaviti svoju karijeru u kragujevačkom klubu. 

- Vaterpolo klub Novi Beograd prihvatio je ponudu Vaterpolo kluba Radnički, koji je izrazio želju da Nikola Jakšić, naš igrač pod ugovorom, nastavi dalju karijeru u kragujevačkom klubu, rekao je Slobodan Soro, predsednik beogradskog kluba, i dodao:

Republika

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Jakšić po povratku iz Pariza sa selektorom

- Želimo da budemo tim sa mnoge više kretanja i agresivnosti nego u prethodnom periodu. Imamo kod nas najbolje mlade igrače u zemlji i želimo da im damo šansu da se pokažu i na najvišem evropskom, regionalnom i nacionalnom nivou. Ambicije nam se ne menjaju, iako dolaskom Jakšića sada, a pre toga Drašovića, Rašovića, Filipovića i mlađeg Jakšića, Radnički postaje apsolutni favorit za osvajanje našeg prvenstva uz činjenicu da u svojom redovima ima pet olimpijskih pobednika

Soro ističe da će to samo biti dodatni podstrek Novobeograđanima.

- Imamo još veću želju da pokažemo da je Novi Beograd i dalje najbolji srpski klub, koji će to dokazati kako u Ligi šampiona i Regionalnoj ligi, tako i u našem nacionalnom prvenstvu. Takođe smo uvereni da ćemo ove godine izbaciti mnoštvo mladih igrača u prvi plan, koji će sutra biti okosnica srpskog nacionalnog tima, zaključio je Soro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading