BRAVO, ZVEZDO! Sačuvano je nekoliko karata za revanš meč, evo kako da dođete do njih!

Autor:

Sport

28.08.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana je gotovo rasprodata.

BRAVO, ZVEZDO! Sačuvano je nekoliko karata za revanš meč, evo kako da dođete do njih!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda i Bode Glimt se pripremaju za odlučujući duel koji će odrediti njihovu sudbinu u evropskim takmičenjima. Domaćin je obradovao svoje pristalice saopštenjem koje je istaklo da je interesovanje za utakmicu sa norveškim timom izuzetno veliko, te da je Marakana gotovo rasprodata. Navijači koji do sada nisu obezbedili ulaznice imaju još malo vremena da to učine, s obzirom na to da je danas pušten u prodaju poslednji kontingent karata.

- Naš klub obaveštava da je preostalo još malo karata za pomenuti duel, koje svi zainteresovani mogu obezbediti do početka meča. Veliko interesovanje vlada za utakmicu sa norveškim timom. Marakana je gotovo rasprodata te pozivamo sve one koji do sada nisu obezbedili vrednu ulaznicu da to učine što pre. Danas je u prodaju pušten i poslednji kontingent karata, a Zvezda je tim potezom pokazala da misli i na zvezdaše iz unutrašnjosti, te se procenjuje da će za njih biti karata na blagajnama stadiona 'Rajko Mitić' do početka utakmice. Dres je obavezan, vidimo se Marakani! - poručuju iz Zvezde.

Republika

Foto: Profimedia

 

 


Cene karata za ovaj važan meč kreću se od 1.200 dinara za severnu ili južnu tribinu, preko 2.200 za istočnu, pa sve do 2.600 za zapadnu tribinu. Ranije su već prodate sve ulaznice za ložu "Siniša Mihajlović", čija je cena iznosila 4.000 dinara. Zvezda je ovim potezom pokazala da vodi računa i o svojim navijačima iz unutrašnjosti, te se procenjuje da će za njih biti karata dostupno na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" do početka utakmice.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Bode Glimt igra se danas u sredu od 21 čas u Beogradu, a pobednik ovog dvomeča će se plasirati u novu, reformisanu Ligu šampiona. S druge strane, poraženi tim će svoje evropsko takmičenje nastaviti u Ligi Evrope. Norvežani su na svom terenu pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 2:1, ali sada je vreme za revanš i odlučujuću borbu za prestižno mesto u Ligi šampiona.

Prenos revanš utakmice možete pratiti uživo na portalu "Republika.rs", gde ćete imati priliku da budete u toku sa svim dešavanjima na terenu. Očekuje nas uzbuđujuća utakmica u kojoj će se odlučiti ko će zauzeti svoje mesto među evropskom elitom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading