NORVEŽANI PRED REVANŠ SA ZVEZDOM: Nema piva na Marakani, tako da...

Autor:

Sport

28.08.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo će se provesti!

NORVEŽANI PRED REVANŠ SA ZVEZDOM: Nema piva na Marakani, tako da...

Foto: FK Crvena zvezda

Norveški fudbalski tim Bode Glimt boravi u Beogradu dva dana pre revanš utakmice sa Crvenom zvezdom u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Bode Glimta istakao je da veruje u dobar rezultat i izrazio oduševljenje što će njegov tim igrati na čuvenoj Marakani.

- Biće lepo izaći na ovaj stadion, možemo da odigramo veoma dobro, čvrsto verujem u to - rekao je Kjetil Knutsen.

Ekspedicija Bode Glimta doputovala je ranije kako bi se ekipa što bolje aklimatizovala na ovdašnju vrućinu. Iako norveški tim nije navikao na stadione kapaciteta Marakane i veliki broj navijača, imaće podršku oko 80 svojih pristalica. Interesantno je da prosečna starost gledalaca na njihovom Aspmira stadionu iznosi 55 godina, pa se očekuje da će Norvežani biti miroljubivi u srpskoj prestonici.

 

 

Navijači Bode Glimta imaće organizovano okupljanje u pabu Tri šargarepe u ulici Kneza Miloša, gde će ih čuvati policija i odakle će imati prevoz do stadiona. Takođe, važno je napomenuti da na stadionu Rajko Mitić nema prodaje piva, ali da će ih autobus i posle utakmice ponovo voziti do paba.

Trener Knutsen ističe da se raduje meču na Marakani i veruje u dobar rezultat, ali istovremeno poziva na oprez i ističe poštovanje prema protivniku. Naglašava da je neophodan dobar taktički i mentalni pristup kako bi ostvarili željeni rezultat.

Nakon ove utakmice, Skandinavci će se vratiti kući puni utisaka, ali ostaje da se vidi da li će ostvariti plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading