ČELSIJEVI IGRAČI MOŽDA NE ZNAJU FUDBALA, ALI ZATO IMAJU OPASAN UKUS ZA DEVOJKE: Plavuše, brinete, crnke - a svaka PRŠTI! (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mudrik ubo džekpot, voda na usta da krene

ČELSIJEVI IGRAČI MOŽDA NE ZNAJU FUDBALA, ALI ZATO IMAJU OPASAN UKUS ZA DEVOJKE: Plavuše, brinete, crnke - a svaka PRŠTI! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen/violetta.bert

Violeta Bert

Čelsi je klub koji nas prvo asocira na sprdnju na račun njihovih igrača, te milione koji su potrošeni ni na šta, budući da rezultata nema. Ipak, jedino dobro što su fudbalski superstarovi doneli sa sobom u London jesu opasne partnerke, pa da ih upoznamo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connie (@conniegrace_)

U julu, primećeno je da je fudbaler Čelsija, Kol Palmer, bio u zagrljaju prelepe Koni Grejs. Ova 22-godišnja umetnica noktiju dolazi iz Mančestera, gde je i sam fudbaler igrao za Siti pre nego što je došao na jug. Njen glamurozan život je dobro dokumentovan na Instagramu, gde ima preko 14.000 pratilaca. Putovanja su očigledno važna za Koni koja je nedavno uživala u posetama Baliju i Ibici.

 

Violeta Bart, najveća "ubica" od svih, je navodno devojka krilnog fudbalera Mihajla Mudrika. Iako nijedno od njih nije potvrdilo njihovu vezu, ona se fotografisala u dresu Čelsija na Instagramu. Još zanimljivije, oboje su podelili istu fotografiju vožnje helikopterom i londonskog pejzaža na svojim Instagram pričama u isto vreme.

 

Valentina je u vezi sa Encom Fernandezom još od 2019. godine, kada je on briljirao u River Plejtu. Navodno je studirala da postane nastavnica engleskog jezika kada je upoznala svog dragog u Buenos Ajresu. Međutim, odlučila je da se preseli kod njega u Lisabon kada je potpisao za Benfiku 2022. Imaju dvoje dece zajedno, Oliviju i Benjamina.

 

Karolina je partnerka brzog krila Pedra Neta i, očekivano, model. Nije poznato kako su se upoznali, ali se ona prvi put pojavila na Pedrovom Instagram profilu 2022. Oni su ljubavni par i putuju zajedno - nedavno su podelili putovanje po Americi, gde su posetili Orlando, obišli Diznilend i Univerzal Studios. Takođe su svratili i do Majamija u kratku posetu.

 

Ima "ubica" i među ostalim partnerkama fudbalera Čelsija, ali za sada, ovo je i više nego dosta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading