ČUVAJTE SVOJ ŽIVOT: Preminuli Sven je za sobom ostavio EMOTIVNU PORUKU!

Autor:

Sport

26.08.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala na svemu!

ČUVAJTE SVOJ ŽIVOT: Preminuli Sven je za sobom ostavio EMOTIVNU PORUKU!

Foto: Tanjug/AP

U februaru ove godine, Sven Goran Erikson je proslavio svoj 76. rođendan, ali nije verovao da će dočekati 77. rođendan. Ovaj legendarni fudbalski trener dugo je bolovao od opake bolesti, koja mu je dijagnostikovana početkom godine. Erikson je svojim obožavaocima ostavio potresnu oproštajnu poruku, izražavajući svoju spremnost da prihvati svoju sudbinu.

Sven Goran Erikson je od 1977. godine bio aktivan u trenerskim vodama, stekavši svetsku slavu vodeći brojne klubove iz liga petice. Njegovo iskustvo obuhvata vođenje timova poput Rome, Fiorentine, Sampdorije, Lacija, Mančester Sitija, Lestera i mnogih drugih. Međutim, ovaj iskusni trener morao je da uđe u koštac sa opakom bolešću koja mu oduzima snagu i energiju i koja je dovela do njegove smrti.

- Imao sam dobar život. Mislim da se svi bojimo dana kada ćemo umreti, ali smrt je takođe deo života. Morate da naučite da prihvatite to. Nadam se da će na kraju ljudi reći da sam bio dobar čovek. Svestan sam da to ne misle baš svi, ali šta je tu je - rekao je Erikson u svojoj oproštajnoj poruci.

 

 

- Hvala vam na svemu, treneri, igrači, navijači... Bilo je fantastično. Čuvajte se i čuvajte svoj život - živite ga zdravo! - završio je Sven.

Njegova poruka ispunjava srca njegovih obožavaoca sa zahvalnošću, a njegova hrabrost i optimizam ostaju inspiracija za sve koji su dirnuti njegovom borbom.

Fudbalski svet će zauvek pamtiti ovog legendarnog trenera kao pozitivnog čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading