NOVO POJAČANJE PRED SUSRET SA PARTIZANOM! Gent se otvorio, 2.000.000 evra za napadača uoči revanša sa crno-belima

Autor:

Sport

24.08.2024

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gent je nedavno slavio pobedu u Humskoj protiv Partizana.

NOVO POJAČANJE PRED SUSRET SA PARTIZANOM! Gent se otvorio, 2.000.000 evra za napadača uoči revanša sa crno-belima

Foto: Starsport

Fudbalski klub Gent nedavno je potvrdio dolazak novog pojačanja - 23-godišnjeg fudbalera Tijaga Arauha, koji je stigao iz portugalskog Estorila. Arauho je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Gentom, a za njegove usluge klub je platio 2.000.000 evra, kako su preneli belgijski mediji.

Tijago Arauho je ponikao u akademiji Benfike i nastupao je za mlađe kategorije ovog renomiranog portugalskog kluba. Pre nego što je stigao u Gent, proveo je dve sezone u Estorilu, gde je stekao dragoceno iskustvo i pokazao svoj talenat.

Gent je nedavno slavio pobedu u Humskoj protiv Partizana rezultatom 1:0, stvarajući prednost koju će braniti u revanšu pred svojim navijačima u Belgiji. Ova pobeda postavlja Gent u povoljan položaj za plasman u grupnu fazu Lige konferencije, a naredna utakmica sa Partizanom će definitivno biti jedna od najznačajnijih utakmica sezone.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Dolazak Tijaga Arauha predstavlja šesto pojačanje Genta tokom aktuelnog prelaznog roka, što jasno pokazuje ambiciju kluba da se što bolje pozicionira u evropskim takmičenjima. Očigledno je da Gent ozbiljno radi na jačanju tima i stvaranju konkurentnog sastava za izazove koji ih očekuju.


Gentovci su spremni da se izbore za svoje mesto u grupnoj fazi Lige konferencije, a dolazak mladog talentovanog fudbalera poput Arauha samo dodatno pojačava njihove šanse za uspeh. S nestrpljenjem se očekuje njegov debi u dresu Genta i doprinos koji će doneti timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading