NA HRVATSKOM STADIONU KAO U ZOOLOŠKOM VRTU! Rujevica predmet SPRDNJE - smešno i žalosno

Autor:

Sport

22.08.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kavez za gostujuće navijače kao za majmune

NA HRVATSKOM STADIONU KAO U ZOOLOŠKOM VRTU! Rujevica predmet SPRDNJE - smešno i žalosno

Foto: Profimedia

Uoči gostovanja Olimpije iz Ljubljane u Rijeci, došlo je do incidenta na tribinama koji su napravili slovenački navijači, a ni tamošnji mediji ne štede previše rivala svog kluba u plej-ofu za Ligu konferencija.

Naime, Slovenci su upozorili svoje navijače pre večerašnjeg meča kako je ulaz na Rujevicu užasno skup, dok su uslovi - nula.

Navijači Olimpije zavući će ruke duboko u svoje džepove kako bi na Rujevici 90 minuta bili zaključani u kavezu. Izgradnja novog stadiona Kantrida vuče se već jako dugo. Prema poslednjim najavama, izgradnja spektakularnog kompleksa koji će biti najlepši u regionu trebalo bi da počne iduće godine. Rujevica, na kojoj Rijeka već dugo igra kao na zamenskom stadionu, ne omogućava dobre uslove gostujućim navijačima - piše Ekipa i dodaje da deo za goste podseća na zoološki vrt:

Republika

Foto: Profimedia

Navijači na Rujevici

Nema puno stadiona u modernom fudbalu na kojima tribina podseća na kavez u zoološkom vrtu, a takav je slučaj s Rujevicom. Navijači Olimpije plaćali su ulaznice za taj kavez po 50 evra za članove i 60 eura za ostale, što je astronomska cena za uslove koje stadion u Rijeci nudi gostujućim navijačima.

Podsetimo, Rijeka poslednjih nekoliko godina igra na ovom stadionu, čekajući da nova „Kantrida“ ugleda svetlost dana. Biće zanimljivo gledati kako se večeras od 20 časova odvijaju dešavanja na Rujevici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading