BOMBA JE AKTIVIRANA: Novi Brazilac u srpskom fudbalu - stiže iz slavnog Botafoga! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega se mnogo očekuje.

BOMBA JE AKTIVIRANA: Novi Brazilac u srpskom fudbalu - stiže iz slavnog Botafoga! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/Falcon Sports Branding

Subotički fudbalski klub Spartak je nedavno potpisao ugovor sa defanzivnim vezistom Kajke Luis Pereira (24) iz poznatog brazilskog kluba Botafogo. Kajke je postao zvanično član Spartaka na četiri godine, a očekuje se da će njegovo iskustvo i veštine doneti novu dinamiku ekipi.

Kajke je postao član Botafoga 2020. godine, ali je zvanično za prvi tim zaigrao tek 2022. godine. Prethodno je proveo vreme na pozajmici u belgijskom klubu Molenbek, kao i u brazilskom Guaraniju, koji se takmiči u Seriji B. Za Botafogo je odigrao 33 utakmice, postigao jedan pogodak i zabeležio dve asistencije.

Ovaj transfer predstavlja značajan korak za Kajkea, koji će sada imati priliku da pokaže svoj talenat i u evropskom fudbalu. Dolazak iz renomiranog kluba poput Botafoga donosi određenu težinu i očekivanja, ali istovremeno pruža i mogućnost za dalji razvoj karijere.

 

 

Spartak se nada da će Kajke biti ključni igrač u narednim sezonama, doprinoseći svojim veštinama i iskustvom timu. Ovo je velika prilika za mladog vezistu da pokaže svoj potencijal u novom okruženju i da se izbori za svoje mesto u timu.

Dolazak Kajkea iz Botafoga je izazvao veliko interesovanje među navijačima Spartaka, koji se nadaju da će ovaj transfer uneti novu energiju u ekipu i doprineti postizanju sportskih ciljeva. U klubu vlada optimizam povodom budućnosti sa novim pojačanjem.

Kajkeov dolazak u Suboticu predstavlja značajan korak za klub, ali i za samog fudbalera koji se nada da će ostvariti uspeh u novom okruženju. S nestrpljenjem se očekuje njegov debi u dresu Subotičkog Spartaka, a navijači već s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se Kajke snaći na terenu.

Kada je reč o ovosezonskom superligaškom takmičenju, Subotičani nakon pet odigranih kola sa skorom od jdne pobede, dva remija i isto toliko poraza i ukupno pet osovjenih bodova, zauzimaju desetu poziciju na tabeli, a predstojećeg vikenda neće izaći na teren, s obzirom da je meč protiv Partizana odložen usled obaveza crno-belih na Evro sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading