STANOJEVIĆU PUKAO FILM! Doneo je konačnu odluku - na OVU trojicu fudbalera NE RAČUNA

Autor:

Sport

20.08.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi šokirani!

STANOJEVIĆU PUKAO FILM! Doneo je konačnu odluku - na OVU trojicu fudbalera NE RAČUNA

Foto: Republika.rs

Crno-beli su spremni za prvi meč plej-ofa za Ligu konferencija, ali šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević jasno je definisao listu igrača na koje neće računati za ovu važnu utakmicu. Iako su se pojavile spekulacije o sukobu sa trenerom i uključivanju Lazara Romanića iz pančevačkog Železničara, ofanzivac Aldo Kalulu (28) je ipak uključen u tim, dok defanzivni vezista Leonardo Ovusua (26) nije dobio pozivnicu za ovaj meč. Umesto njega, na terenu ćemo videti Stefana Kovača (25), koji je nedavno stigao iz Čukaričkog. Osim Ovusue, na listi isključenih su i mladi zadnji vezni Mateja Stjepanović (20) i krilo Nemanja Trifunović (20), iako su oba igrača dobijala šansu u prethodnim utakmicama.

Nije bilo mesta ni za desnog beka Vukašina Đurđevića (19), koji je do sada pokazao značajan potencijal u Superligi, ali koji će morati da sačeka svoju priliku za evropski debi. Takođe, na listi se ne nalaze ni Frenk Kanute, Aleksa Janković, Bojan Kovačević i Janko Jevremović, što znači da će trener Stanojević morati da osloni na ostatak tima za ovaj važan susret.

I dok se navijači pripremaju za prazne tribine u Humskoj, ostaje pitanje da li će izostanak Ovusue i Trifunovića uticati na igru crno-belih protiv Genta. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča i nadaju se uspehu njihovog omiljenog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading