KARTE ZA REVANŠ MEČ CRVENE ZVEZDE SU VEĆ U PRODAJI! Evo koliko ćete para morati da izdvojite

Autor:

Sport

20.08.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Crvene zvezde su pozvali navijače da podrže ekipu na ovom važnom meču.

KARTE ZA REVANŠ MEČ CRVENE ZVEZDE SU VEĆ U PRODAJI! Evo koliko ćete para morati da izdvojite

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je danas pustio u prodaju ulaznice za revanš meč plej-ofa kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv norveškog tima Bode/Glimta. Navijači su pozvani da ispune stadion Rajko Mitić za ovaj važan meč.

Cene ulaznica su različite u zavisnosti od tribine. Ulaznice za sever i jug koštaju 1.200 dinara, za istok 2.200 dinara, a za zapad 2.600 dinara. Najskuplje ulaznice su za tribinu Siniša Mihajlović, čija cena iznosi 4.000 dinara. Navijači sa aktivnom članarinom imaju pravo na popust od 200 RSD po ulaznici, dok članovi FK Crvena zvezda mogu da nabave čak 2 ulaznice za ovu utakmicu. Ukoliko imaju više aktivnih članarina povezanih na njihov nalog, za svakog člana mogu da nabave 2 ulaznice, u istoj transakciji.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

 

 


Revanš meč između Crvene zvezde i Boda/Glimta zakazan je za 28. avgust u 21.00 na stadionu Rajko Mitić.

Čelnici Crvene zvezde su pozvali navijače da podrže ekipu na ovom važnom meču. Ispunjavanje stadiona Rajko Mitić biće od velikog značaja za igrače, a atmosfera koju stvaraju verni navijači mogla bi da bude dodatni motivacioni faktor za ostvarivanje uspeha.

Jedna od pogodnosti za navijače koji su članovi FK Crvena zvezda jeste mogućnost nabavke 2 ulaznice po povoljnijim uslovima za ovaj meč. Ova pogodnost omogućava članovima da povedu prijatelje ili porodicu na stadion i zajedno podrže omiljeni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading