ODLIČAN STRELAC, A LOŠ FUDBALER? Holand oborio negativan rekord kod Pepa Gvardiole (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2024

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti ubedljivo pobeđuje Čelsi na Stamford bridžu.

ODLIČAN STRELAC, A LOŠ FUDBALER? Holand oborio negativan rekord kod Pepa Gvardiole (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Mančester sitija su započeli sezonu u Premijer ligi na odličan način, ostvarivši ubedljivu pobedu od 2:0 protiv Čelsija na Stamford bridžu. Ovom pobedom Mančester siti je još jednom potvrdio svoj status najvećeg favorita za osvajanje titule u Engleskoj.

Na ovom meču jedan sjajni gol postigao je  Erling Holand, dok je drugi gol postigao Mateo Kovačić. Norvežanin Holand je nastavio da uvećava svoj golgeterski konto, postigavši gol već u 18. minutu. Zanimljivo je da je Holand, uprkos postignutom golu, oborio negativan rekord kod trenera Pepa Gvardiole. Tokom 90 minuta igre, on je imao svega tri dodavanja, što predstavlja apsolutni rekord za igrača koji igra pod Gvardiolinim vođstvom.

 

 


Kovačić je na kraju meča duplirao prednost svog tima, postavivši konačan rezultat meča.

Pep Gvardiola je poznat po svom sistemu "tiki-taka" fudbala, koji se uveliko oslanja na precizna dodavanja. Međutim, na ovom meču, Erling Holand je postigao gol sa svega tri dodavanja, što je neobično za igrača koji igra u Gvardiolinom timu. Ipak, uprkos malom broju dodavanja, Holand je uspeo da zatrese mrežu protivničkog tima, demonstrirajući svoju izuzetnu efikasnost u napadu.

Osim postignutog gola, Holand je dobio i žuti karton tokom meča, dodatno obeležavajući svoj nastup na Stamford bridžu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading