TEROR SRBA U FINALU SUPERKUPA! Mitrović blickrigom sa dva GOLA doneo potpuni PREOKRET šampionu! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno je Sergej Milinković-Savić izjednačio rezultat.

TEROR SRBA U FINALU SUPERKUPA! Mitrović blickrigom sa dva GOLA doneo potpuni PREOKRET šampionu! (VIDEO)

Foto: Al Hilal

Fudbaleri Al Hilala na sjajnom su putu da podignu prvi pehar u novoj sezoni i to protiv najljućeg rivala Al Nasra.

Šampion Saudijske Arabije bio je na rubu provalije, pošto je na poluvremenu imao gol zaostatka koji je za gradskog rivala iz Rijada postigao Kristijano Ronaldo.

Tada je na scenu stupio, međutim, tandem srpskih reprezentativaca Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović, te je režirao potpuni preokret "plavih" u finalu Superkupa ove azijske države.

Najpre je bivši fudbaler Lacija doneo izjednačenje Al Hilalu u 55. minutu, na asistenciju saigrača iz nacionalnog tima, da bi i sam Mitrogol devet minuta kasnije uspeo da zatrese mrežu za potpuni preokret najblje ekipe Saudijske Arabije.

Bio je to centaršut sa desne strane u 63. minnutu, rekorder po broju golova za "orlove" je bio odmah ispred gol linije, gde je najviše skočio i u svom stilu, udarcem glavom, naterao golmana Benta na kapitulaciju - 1:2!

To se zvala najava debakla Al Nasra, koji je za samo 14 minuta primio čak tri pogotka, a dva su bila delo Smederevca. Naime, samo šest minuta posle prvog, Mitrović je upisao i drugi gol u ovom meču, povećavši u 69. na nedostižnih 1:3. Ponovo se Srbin "ušunjao" u šesnaesterac rivala, loptu mu je poslao Malkolm i silovitim udarcem "pocepao mrežu" Ronaldovog tima, pogledajte i kako:

Sve dileme oko pobednika, rešio je Malkolm 180 sekundi kasnije, postigavši četvrti pogodak za Al Hilal, koji trenutno ima nedostižnih tri gola više (4:1)!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading