SVILAR I RADONJIĆ NISU ZAVRŠILI SA REPREZENTACIJOM: Piksi još uvek računa na ovu dvojicu!

Autor:

Sport

17.08.2024

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ćemo ih ponovo gledati u dresu Srbije?

SVILAR I RADONJIĆ NISU ZAVRŠILI SA REPREZENTACIJOM: Piksi još uvek računa na ovu dvojicu!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor srpske fudbalske reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, pokazao je otvorenost prema svim igračima, uključujući i Mileta Svilara i Nemanju Radonjića. Status ovih dvojice igrača bio je predmet interesovanja, ali Stojković je istakao da su oba fudbalera i dalje deo planova reprezentacije, saznaje Kurir.

Mile Svilar je izazvao veliku pažnju kada je odlučio da brani boje reprezentacije Srbije, ali je shvatio da će se morati izboriti za svoje mesto u startnoj postavi. Nakon propuštanja okupljanja za prijateljske utakmice u martu, zbog navodnih pregovora sa FS Belgije, FIFA je jasno istakla da Svilar može igrati samo za Srbiju. Stojković i direktor A reprezentacije, Stevan Stojanović, najavili su ozbiljan razgovor sa Svilarom i njegovim ocem, naglašavajući da se računa na kvalitet mladog golmana. Konačna odluka oko Svilarovog učešća biće poznata pre početka Lige nacija.

Foto: www.profimedia.rs

Mile Svilar

Nemanja Radonjić nije bio pozvan na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, što je rezultiralo njegovim nezadovoljstvom prema selektoru. Međutim, izvori bliski FSS ističu da status Radonjića nikada nije bio sporan kod Stojkovića, već je njegovo izostavljanje sa spiska bilo posledica potrebe za redovnim angažmanom u klubu. Pregovori sa Crvenom zvezdom nisu dali rezultate, jer Radonjić želi da ostane u Seriji A, gde postoji interesovanje Empolija za njegove usluge. Ipak, mogućnost povratka u Zvezdu, naročito ukoliko se plasiraju u Ligu šampiona, i dalje je otvorena opcija.

Foto: Profimedia

Nemanja Radonjić

Srbija će se suočiti sa prvakinjama Evrope, Španijom, u prvom meču Lige nacija 5. septembra na stadionu "Rajko Mitić". Očekuje se da će ova utakmica biti prilika za nove izazove za reprezentaciju, a Piksijeva otvorenost prema svim igračima može doneti dodatnu dinamiku i motivaciju timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading