VELIKA PROMENA: Srbija protiv Švajcarske i Danske igra na mestu velkog uspeha!

Autor:

Sport

13.08.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jug Srbije će ponovo gledati nacionalni tim.

VELIKA PROMENA: Srbija protiv Švajcarske i Danske igra na mestu velkog uspeha!

Foto: www.profimedia.rs

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, reprezentacija Srbije nije uspela da ostvari značajniji rezultat, ne uspevši čak ni da prođe grupnu fazu takmičenja. Ovo je izazvalo razočaranje među navijačima, ali i širom fudbalske javnosti. Nakon takvog izdanja, kapiten Dušan Tadić se oprostio od dresa nacionalnog tima, dok su čelnici Fudbalskog saveza Srbije odlučili da selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju pruže šansu da i dalje vodi reprezentaciju.

Foto: Starsport

Stadion Dubočice

Uskoro nas očekuju nova takmičenja, a prvi izazovi za "orlove" slede početkom septembra, kada počinje novi ciklus Lige nacija. Srbija je član A divizije ovog takmičenja, a u grupi se nalazi sa evropskim šampionom, Španijom, Danskom i Švajcarskom. Prvi meč naši reprezentativci će odigrati u Beogradu, na "Marakani", protiv "crvene furije" 5. septembra. Međutim, zanimljivo je da će mečeve protiv Danske i Švajcarske "orlovi" igrati u Leskovcu, na stadionu Dubočice. Tamo će prvo odmeriti snage sa "sajdžijama" 12. oktobra, dok je susret sa Dancima zakazan za 18. novembar.

Kada je reč o gostovanjima, samo tri dana posle susreta sa Špancima u Beogradu, izabranici Dragana Stojkovića odlaze u Dansku. Španiji će na megdan 15. oktobra, a Švajcarskoj 15. novembra. Ovo će biti prilika da reprezentacija pokaže svoju snagu i odlučnost i da se pokaže u što boljem svetlu pred domaćom i svetskom publikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading