OPROSTIO SE OD MARAKANE! Na odlasku iz Zvezde poslao je EMOTIVNU poruku!

Autor:

Sport

17.08.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zna i njegov novi klub.

OPROSTIO SE OD MARAKANE! Na odlasku iz Zvezde poslao je EMOTIVNU poruku!

Foto: Republika

Marakana

Uprkos ranijim najavama da će u toku jesenje sezone imati priliku da se dokaže na stadionu "Rajko Mitić", na kraju je Viktor Radojević krenuo put Bačke Topole. Zvezdin đak karijeru će nastaviti u TSC, a period u crveno-belom dresu srpskog šampiona nikad neće zaboraviti.

Mladi defanzivac je bio veoma emotivan po odlasku iz Ljutice Bogdana. Oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom.

Videlo se u rečima Radojevića koliko mu znači Crvena zvezda, kao i stadion na kojem je napravio prve fudbalske korake ovaj 20-godišnji Mladenovčanin.

- Odlazak iz Crvene zvezde nakon trinaest godina nije nimalo lak. Ovde sam odrastao, sazreo kao igrač i osoba… Zvezda je mesto gde se rađaju snovi i gde svaki mladi fudbaler dobija šansu da postane deo nečega većeg od sebe. Zahvalan sam na svakoj prilici, svakom savetu i svima koji su verovali u mene od prvog dana. To ne može da se shvati, to ne može da se plati - oglasio se na društvenim mrežama Radojević.

Foto: FK Crvena zvezda

Viktor Radojević

Upisao je talentovani defanzivac samo sedam utakmica u prvom timu crveno-belih, dok je u dresu Grafičara odigrao čak 50 mečeva, postigao jedan gol i podelio tri asistencije.

Crvena zvezda je, podsetimo, u četvrtak savladala Čukarički u prvom meču petog kola Superlige Srbije rezultatom 4:1, a već u utorak je čeka gostovanje u Norveškoj protiv Bode Glimta, u premijernoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading