ENDIAJE NA CENI U EVROPI! Evo za KOLIKO novca bi Zvezda da proda ŠERIFA!

Autor:

Sport

17.08.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duarte se nametnuo

ENDIAJE NA CENI U EVROPI! Evo za KOLIKO novca bi Zvezda da proda ŠERIFA!

Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda razmatra mogućnost prodaje svog najboljeg strelca i startnog napadača, Šerifa Ndijajea, saznaje "Informer". Španski Espanjol je jedan od klubova koji je zainteresovan za snažnog Senegalca, ali trenutna ponuda od 3.000.000 evra ne udovoljava zahtevima crveno-belih koji traže duplo više. Ukoliko do transfera dođe, uprava kluba sa Marakane navodno planira da otpočne pregovore sa Interom oko dovođenja austrijskog napadača Marka Arnautovića.

Endiaje je od početka sezone igrao vrlo dobro i upisao četiri pogotka na tri meča. Međutim, Bruno Duarte se pokazao kao pun pogodak i postigao isti broj golova, ali za kraće vreme, zbog čega je kupio Vladana Milojevića. Vrlo je realno da su u Ljutice Bogdana uvideli kvalitet koji Brazilac poseduje, te da bi Šerif mogao postati višak uprkos boljim igrama od kada je došao novi/stari trener.

Republika

Foto: Starsport

Šerif Endiaje protiv Jedinstva

Zvezda je već napravila plan da proda Šerifa kako bi se oslobodilo mesto za dolazak Marka Arnautovića. Međutim, tu prodaju neće forsirati ispod cene. Espanjol u ovom trenutku nudi 3.000.000 evra, Zvezda traži duplo više. Jako teško će se pronaći kompromis, jer crveno-beli su jako tvrdi u stavu da Senegalca prodaju za veliki novac. Uostalom, on je pre godinu dana došao za veliki novac (4.000.000 evra), pa ga crveno-beli sigurno neće prodavati za manje od toga. Pogotovo što je značajno podigao formu u poslednjih šest meseci - navodi izvor pomenutog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading