PRAVDA ĆE ODRADITI SVOJE! Otac Jamala pušten iz bolnice - ČETIRI osobe UHAPŠENE za pokušaj UBISTVA!

Autor:

Sport

17.08.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadnut je nožem, nedaleko od kuće.

PRAVDA ĆE ODRADITI SVOJE! Otac Jamala pušten iz bolnice - ČETIRI osobe UHAPŠENE za pokušaj UBISTVA!

Foto: Profimedia

Munir Nasraui, otac španskog fudbalskog talenta Lamine Jamala, pušten je iz bolnice u Mataru, dva dana nakon što je bio izboden nožem. Nasraui je primećen okružen prijateljima u ovom gradu, udaljenom 30 kilometara od Barselone, gde je Jamal odrastao i gde deo njegove porodice i dalje živi.

Nasraui se zahvalio svima koji su mu pružili podršku i pomoć nakon ovog napada, posebno ističući policajca koji mu je pomogao da zaustavi krvarenje iz rane na grudima. Poruke podrške i ohrabrenja stizale su i putem društvenih mreža, gde su brojni ljudi izrazili svoje simpatije prema ovom teškom incidentu.

- Bio sam između života i smrti, bilo me strah kao što bi bilo strah svakog drugog čoveka. Moram biti miran za dobrobit svih, zbog sebe i zbog porodice. Nemam izbora. Moramo verovati da će pravda odraditi svoje. Zahvalan sam što mogu govoriti. Osećam se malo bolje, premešten sam sa Odeljenja intenzivne nege - rekao je Nasraui.

Nakon napada, četiri osobe su uhapšene pod sumnjom za pokušaj ubistva. Nakon izlaska pred sud, jedna osoba je zadržana u pritvoru, dok su tri osobe puštene uz sudski nadzor. Detalji o motivima napada i okolnostima koje su dovele do ovog incidenta još uvek nisu u potpunosti jasni.

Prema izveštajima španskih medija, Nasraui je izboden nekoliko puta u sredu uveče na parkingu u Mataru, nakon svađe sa muškarcima koji su mu prišli dok je šetao psa. Ovaj uznemirujući događaj izazvao je zabrinutost i šok kako u fudbalskoj zajednici, tako i među ljudima širom Španije.

Nasrauijevo puštanje iz bolnice donosi olakšanje i nadu da će se uskoro saznati više detalja o ovom napadu, dok će javnost i dalje pratiti razvoj događaja i pružati podršku porodici Jamala u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading