BIO SAM IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI! ŠOKANTNA PORUKA JAMALOVOG OCA IZ BOLNICE: Zahvalan sam što mogu da govorim!

Autor:

Sport

16.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Moramo verovati da će pravda odraditi svoje"

BIO SAM IZMEĐU ŽIVOTA I SMRTI! ŠOKANTNA PORUKA JAMALOVOG OCA IZ BOLNICE: Zahvalan sam što mogu da govorim!

Foto: Profimedia

Munir Nasraui, otac poznatog španskog fudbalera Lamina Jamala, napadnut je juče nožem na parkingu u španskom gradu Mataro i tom prilikom je uboden. Sve je počelo tučom koja se dogodila u popodnevnim satima, a kasnije je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi kako se Munir žustro raspravlja sa komšijama. Sumnja se da je ova rasprava bila okidač za kasniji napad nožem na Jamalovog oca.

Munir je pretrpeo ozbiljne povrede i hitno je prebačen u bolnicu u Badaloni. U jednom trenutku se spekulisalo da je životno ugrožen, međutim, kasnije su se pojavile informacije da je svestan i da je stabilno. Iako još uvek zahteva lekarsku negu, njegovo stanje je sve bolje, te pruža nadu njegovoj porodici i svima koji su pratili ovu tužnu vest da će sve biti u redu.

 

 

Munir se prvi put oglasio iz bolnice posle incidenta, te istakao zahvalnost što može da govori i naglasio da se oseća bolje, što je ohrabrujuće za sve koji prate njegovu borbu.

- Bio sam između života i smrti, bilo me strah kao što bi bilo strah svakog drugog čoveka. Moram biti miran za dobrobit svih, zbog sebe i zbog porodice. Nemam izbora. Moramo verovati da će pravda odraditi svoje. Zahvalan sam što mogu govoriti. Osećam se malo bolje, premešten sam sa Odeljenja intenzivne nege, rekao je on.

Munir Nasraui je Marokanac, dok je Jamalova majka poreklom iz Ekvatorijalne Gvineje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading