ATLETIKO MADRID OSTAO BEZ VAŽNOG FUDBALERA: Nova destinacija Turska!

Autor:

Sport

23.07.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac menja sredinu.

ATLETIKO MADRID OSTAO BEZ VAŽNOG FUDBALERA: Nova destinacija Turska!

Foto: Profimedia

Crnogorski fudbaler Stefan Savić uskoro će postati deo turskog kluba Trabzonspor, prema informacijama koje je preneo fudbalski insajder Fabricio Romano. Iskusni defanzivac je navodno dogovorio trogodišnju saradnju sa klubom i očekuje se da tokom nedelje obavi lekarske preglede pre nego što zvanično postane deo sedmostrukog prvaka Turske.

Foto: www.profimedia.rs

Stefan Savić

Savić dolazi u Trabzon kao slobodan igrač nakon devet godina provedenih u madridskom Atletiku. Ovaj potez označava novu etapu u karijeri talentovanog fudbalera, koji je prethodno nastupao za klubove poput Fiorentine, Mančester Sitija, Partizana i BSK-a iz Borče. Savić je bio izuzetno važan šraf tima Dijega Simeonea i predstavljao je stub odbrane koja je bila jedna od najboljih u Evropi.

Crnogorski reprezentativac je u Atletiko došao davne 2015. godine Fjorentine i od tada je zabeležio 297 utakmica i postigao tri gola. Sigurno ga neće zaboraviti navijači madriskog kluba. Doneo je dosta radosti, a igrao je finale Lige šampiona 2016. kada su ''jorgandžije'' poražene od gradskog rivala Reala nakon penala. 

Prekaljeni defanzivac sada ide u nove izazove u Turskoj gde će igrati protiv Dušana Tadića. Neće turskim napadačima biti lako da se izbore sa ovim stamenim štoperom, a Trabzon je dobio veliko pojačanje. Sigurno sa velikim nestrpljenjem iščekuju njegov nastup i kako će se pokazati u novom klubu. Definitivno donosi veliko iskustvo i čvrstinu u zadnjoj liniji koja je dosta bitna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading