NOVI IGRAČ ZVEZDE PODIGAO DELIJE NA NOGE: Hoću SVE trofeje, IDEMO u Ligu šampiona!

Autor:

Sport

13.07.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osećam se veoma srećno što sam ovde"

NOVI IGRAČ ZVEZDE PODIGAO DELIJE NA NOGE: Hoću SVE trofeje, IDEMO u Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Možda i najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, Puma Rodrigez, govorio je za klupski sajt prvi put po dolasku na Marakanu. Reprezentativac Paname je putovao sa ekipom u Rusiju gde je igrao na prijateljskom turniru, ali delije od njega očekuju još mnogo više kada počne sezona.

- Osećam se veoma srećno što sam ovde. Otkad sam stigao, istina je da su me svi tretirali veoma dobro i nadam se da ću ostati u Zvezdi dugo. Takođe, dosta sam slušao o Marakani i o atmosferi koju prave naši navijači. Gledao sam klipove na internetu, ali sada to želim da osetim na svojoj koži. Nadam se da će biti pun stadion na otvaranju prvenstva - istakao je Puma, pa nastavio:

- Za sada sve protiče kako treba, treninzi su intenzivni, u predsezoni smo, tako da ekipa trenira naporno. Do sada je sve bilo jako dobro, dočekali su me na najbolji način, uvek se trude da me podrže koliko mogu i sa jezikom, zahvalio bih se svima ovom prilikom na podršci.

Republika

Foto: Starsport

Puma Rodrigez protiv Taljaresa

Panamac je odigrao dve utakmice u Rusiji.

- Veoma sam srećan što sam imao priliku da zaigram u prijateljskoj utakmici, jer sam se sa timom osećao veoma prijatno i opušteno. Nije bilo dovoljno vremena da se dokažem, ali dobro, nadam se da ću pokazati svim navijačima i saigračima mnogo više, kao i da ću pomoći ekipi - dodalo je pojačanje Zvezde.

Za kraj je objasnio i ciljeve sa crveno-belima.

- Dolazim sa velikom željom da osvojim sve moguće trofeje, igram u najvećem timu u Srbiji, takođe jedan od ciljeva je i da se plasiramo u Ligu šampiona - zaključio je Puma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading