OTKRIVENA VELIKA TAJNA MESIJA: Argentinac je ovaj potez dugo planirao, ali je sve propalo zbog NJEGA!

Autor:

Sport

21.07.2024

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio najveći transfer u istoriji Mančestera.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA MESIJA: Argentinac je ovaj potez dugo planirao, ali je sve propalo zbog NJEGA!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, dugo je planirao svoj odlazak iz Barselone, a inostrani mediji su nedavno otkrili jedan od najvećih tajni vezanih za njegov transfer. Naime, Mesi je kontaktirao svog nekadašnjeg trenera Pepa Gvardiolu kako bi razgovarali o mogućem prelasku u Mančester siti.

Zanimljivo je da je sastanak održan u Gvardiolinoj kući u Barseloni, gde je Pep sugerisao da bi Mančester siti mogao biti preveliki izazov za Mesija, koji je tada imao 33 godine. Iako se Mesi nije složio sa tim, transfer u Mančester siti nikada se nije realizovao, jer je klub na kraju prepustio PSŽ-u da završi šokantan transfer i odvede Argentinca u Pariz.

Foto: Profimedia

Pep Gvardiola i Lionel Mesi

Nakon što se u suzama oprostio od Barselone, Mesi je potpisao za PSŽ, čime je započeo svoju avanturu u drugom klubu u evropskom fudbalu. Saradnja sa PSŽ-om nije potrajala dugo, jer je nakon samo dve sezone odlučio da se preseli u SAD i potpiše za Inter iz Majamija.

Dok je Mesi menjao klubove, Pep Gvardiola je i dalje ostao na klupi Mančester sitija. Tokom svog mandata, koji traje od 2016. godine, španski trener je ostvario značajan uspeh osvojivši šest šampionskih titula, dva FA kupa, četiri EFL kupa, dva Komjuniti šilda, Ligu šampiona, UEFA Superkup i FIFA Svetsko prvenstvo za klubove.

Ovaj otkriveni detalj o planiranju transfera Lionela Mesija pruža uvid u kompleksnost fudbalskih transfera i odluka koje mogu imati dalekosežne posledice kako za igrače, tako i za klubove i trenere. Sada, dok Mesi nastavlja svoju karijeru u SAD-u, a Gvardiola i dalje ostvaruje uspehe na klupi Mančester sitija, ova priča ostaje kao jedan od intrigantnih momenata u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading