BOMBA: Bivši kapiten Francuske preuzima klub u Saudijskoj Arabiji!

Autor:

Sport

13.07.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Benzema dobio novog trenera.

BOMBA: Bivši kapiten Francuske preuzima klub u Saudijskoj Arabiji!

Foto: Profimedia

Nakon odlaska Marsela Galjarda, Al Itihad je dobio novog trenera - francuskog stručnjaka Lorana Blana. Blan, koji ima 58 godina, preuzeo je vođenje ovog saudijskog fudbalskog kluba i postao deo tima sa sunarodnicima poput Karima Benzeme i Ngole Kantea.  Blan je do sada imao bogatu trenersku karijeru, radeći sa klubovima poput Bordoa, PSŽ-a, katarskog Al Rajana, Liona, kao i sa francuskom reprezentacijom. Njegovo iskustvo i veštine sada će biti usmerene ka vođenju Al Itihada ka novim uspesima.

Foto: Profimedia

Loran Blan

Prošla sezona za Al Itihad završena je na petom mestu u saudijskoj Premijer ligi, a dolazak iskusnog Blana može značiti novi podsticaj za klub da ostvari još bolje rezultate u narednoj sezoni. Iako je odlazak Marsela Galjarda bio iznenađenje za mnoge, dolazak Lorana Blana sada predstavlja novu fazu za Al Itihad, sa nestrpljenjem se očekuje kako će novi trener uticati na igru i rezultate ovog kluba.

Sa novim trenerom na čelu, Al Itihad ima priliku da se pozicionira još jače u saudijskoj Premijer ligi i da ostvari značajne uspehe u narednim takmičarskim sezonama. Navijači kluba sigurno sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će Blanova trenerska filozofija uticati na tim i rezultate. Podsetimo, Blan je bio i svetski i evropski šampiona sa Franczuima, pa ima u sebi DNK šampiona i sigurno će klub dovesti na prave staze i ostvariti zacrtane ciljeve uprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading