I KAMEN BI ZAPLAKAO: Milenković se na veoma emotivan način oprostio od Fjorentine!

Autor:

Sport

21.07.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom defanzivcu teško pao odlazak.

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Milenković se na veoma emotivan način oprostio od Fjorentine!

Foto: Starsport

Nakon sedam godina provedenih u Fjorentini, srpski fudbaler Nikola Milenković odlučio je da se oproba u novom okruženju - Premijer ligi. Ovaj talentovani štoper je rešio da svoju karijeru nastavi u dresu Notingem Foresta, napuštajući Firencu sa impresivnim učinkom od 264 odigrane utakmice, 17 postignutih golova i pet asistencija.

Odlazak iz kluba u koji je utkao sedam godina svog života nije bio lak ni za koga, pa ni za Milenkovića koji je istakao da je Firenca postala njegov drugi dom. Emotivnom porukom na zvaničnom Instagram profilu, srpski fudbaler se oprostio od kluba koji ga je prihvatio i podržao od samog početka. 

- Firenca, 7 godina, Nezaboravno putovanje. Ti, koja si me od prvog dana dočekala kao da sam tvoj sin. Ti, koja si mi dala priliku. Ti, koja si me naterala da rastem. Ti, koja si postala moj drugi dom. Ti, koja si me videla kao dete i sada me pratiš kao čoveka. Ti, koja si mi dala najveće emocije. Ti, koja si mi dala nezaboravne uspomene. Ti, koja si mi dozvolila da sanjam i da te snove ostvarim. Ti, koja si me uvek podržavala. Ti, koja si me od uvek volela. Ti, koja si uvek bila uz mene. Ti, koja si me uvek gurala. Vi, koji ste mi bili najveća motivacija. Ti, koja si se radovala i plakala zajedno sa mnom. Vi, koji zaslužujete uspehe i trofeje. Vi, koji ste svojom podrškom učinili nemoguće mogućim. Ti, koja si od svakog meča napravila pakao za svoje protivnike. Ti, koja si bila moj ponos i moja privilegija. Ti, koja si bila moja porodica. Dao sam ti sve. Dao sam ti sve. Dala si mi sve. Dala si mi sve. Ušla si mi pod kožu, pravo u srce. Firenca, večna ljubav koja će tu ostati zauvek. Veliko HVALA, vama, mojim saigračima, celom klubu, predsedniku, direktorima, trenerima, osoblju i svim ljudima koji ovaj klub čine posebnim svaki dan. Vaš Nikola - poručio je Milenković.

 

Potpisivanjem petogodišnjeg ugovora sa Notingem Forestom, Milenković je zakoračio u novu fudbalsku avanturu. Sa zaradom od 3,5 miliona evra godišnje, srpski reprezentativac će imati priliku da pokaže svoj talenat i doprinese uspesima svog novog kluba. Njegov prelazak u Premijer ligu predstavlja značajan korak napred u njegovoj karijeri, te se sa nestrpljenjem iščekuju njegovi budući sportski podvizi.

Nikola Milenković je ostavio neizbrisiv trag u Fiorentini, ali sada je došlo vreme za nove izazove i nove uspehe u karijeri. Sa svojom posvećenošću i talentom, sigurno je da će nastaviti da pleni pažnju ljubitelja fudbala širom sveta. Srećno, Nikola, u tvojoj novoj fudbalskoj epizodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading