STANOJEVIĆ PRECRTAO ČETVORICU! Ovo je Partizanov SPISAK za Dinamo Kijev!

Autor:

Sport

21.07.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerna utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u Lubinu.

STANOJEVIĆ PRECRTAO ČETVORICU! Ovo je Partizanov SPISAK za Dinamo Kijev!

Foto: Starsport

Početak šampionata Srbije u fudbalu ne znači da su svi fudbalski pogledi usmereni isključivo ka domaćim terenima.

Krajem jula i u avgustu, najveći akcenat bačen je na kvalifikacije za evropska takmičenja poput Lige šampiona i Lige Evrope, koji su u fokusu.

Viceprvak Superlige, ekipa Partizana, započinje svoju borbu od drugog kola kvalifikacija. Njihov prvi protivnik je niko drugi do vicešampion Ukrajine, Dinamo iz Kijeva. Prvi meč je zakazan u poljskom gradu Lublinu, zbog ratnog stanja u ovoj državi, dok će se revanš odigrati u Humskoj, ali bez prisustva publike.

Trener "parnog valjka" Aleksandar Stanojević je izabrao prvotimce na koje će računati u prvom evropskom dvomeču. Na spisku se nalaze:

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Miloš Krunić.

Odbrana: Milan Jovanović, Natan De Madina, Svetozar Marković, Nihad Mujakić, Aleksandar Filipović, Nikola Antić, Mario Jurčević.

Vezni red: Kervin Arijaga, Mateja Stjepanović, Leonard Ovusu, Aleksandar Šćekić, Aldo Kalulu, Ksander Severina, Nemanja Trifunović, Ibrahim Zubairu, Gajas Zahid, Bibars Natho, Jung-Džun Goh.

Napadači: Mateus Saldanja, Nemanja Nikolić i Đorđe Jovanović.

Kao što može da se vidi na osnovu spiska, za premijeru na evropskoj sceni "precrtani" su "bonus" fudbaleri Vukašin Đurđević, Bojan Kovačević i Janko Jevremović, kao i nešto stariji Aleksa Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading