SREDIO FRIZURU, PA IZAŠAO PRED FANOVE: Vlahović iznenadio navijače

Autor:

Sport

20.07.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremanje za sezonu.

SREDIO FRIZURU, PA IZAŠAO PRED FANOVE: Vlahović iznenadio navijače

Foto: Starsport

Sezona se polako približava, a fudbaleri širom Evrope se vraćaju svojim ekipama nakon odmora. Jedan od njih je i Dušan Vlahović, srpski napadač koji je stigao u Torino posle završetka Evropskog prvenstva. Sa sređenom frizurom, Vlahović je izašao pred navijače Juventusa koji su ga srdačno dočekali. Njegovo prisustvo je izazvalo oduševljenje, a navijači su želeli da dobiju autograme od omiljenog fudbalera.

Dušan Vlahović je prošle sezone bio ključni igrač u pohodu Juventusa na osvajanje Kupa Italije i povratak u Ligu šampiona. Njegove fudbalske veštine su se istakle, te je postao neizostavan deo tima. Njegov dolazak u Torino ponovo budi nadu među navijačima da će se uspesi nastaviti i u narednoj sezoni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 


Sezona donosi nove izazove za Juventus i njihove igrače. Dušan Vlahović je spreman da zajedno sa svojim saigračima krene u nove pobede. Ovaj mladi napadač, sa svojim talentom i posvećenošću, predstavlja važno pojačanje za Juventus, a navijači sa nestrpljenjem očekuju njegove buduće nastupe u dresu njihovog omiljenog kluba.

 

 

Podsetimo se, fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu već u grupnoj fazi posle poraza od Engleske (1:0) i remija sa Slovenijom (1:1) i Danskom (0:0). Takođe, u španskom listu "Marka", Vlahović je bio proglašen za jednog od najgorih igrača na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading