ANDALUZIJSKI SIN ČIJI JE KVALITET OSPORAVAN: Bogata klupska karijera, ali reprezentativna ne toliko!

Autor:

Sport

08.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Sevilje zaslužila veće poštovanje.

ANDALUZIJSKI SIN ČIJI JE KVALITET OSPORAVAN: Bogata klupska karijera, ali reprezentativna ne toliko!

Foto: Profimedia

Reprezentacija Španije sutra od 21.00 čas igra polufinalni meč Evropskog prvenstva protiv selekcije Francuske. Ovo je drugo uzastopno polufinale na evropskoj smotri za ''furiju'', a ovog puta će dati sve da se plasiraju u finale. Na prošloj evropskoj smotri su ispali od Italije, koja se kasnije popela na krov Evrope.

Jedan od aduta Luisa de la Fuentea koji je godianam osporavan i koji je zaslužio veću pažnju jeste Heusus Navas. Andaluzijski sin, legenda i kapiten Sevilje, čija ljubav prema klubu nije sporna, zaslužio je veće poštovanje fudbalske javnosti. Često je osporavan, a to pokazuje činjenica da mu je ovo tek drugo Evropsko prvenstvo, a takođe, bio je učesnik samo jednog Svetskog prvenstva, onog u Južnoj Africi kada su Španci bili prvaci Sveta.

Foto: Profimedia

Prvaci sveta: Serhio Ramos i Hesus Navas

Nacionalni tim Španije je na poziciji desnog beka imao godinama unazad Žordija Albu, Alvara Arbelou i u poslednje vreme takođe osporavanog Danija Karvahala. Navas je čitavu karijeru proveo u Sevilji, osim jednog perioda u Mančester sitiju od 2013. do 2017. godine. Nesumnjivo je da poseduje izuzetan kvalitet i da je možda čak bolji i od Albe, a sigurno kvalitetniji od Arbeloe. Međutim, svesni smo da fudbal piše romane, pa je tako Navas pod stare dane postao neizostavni reprezentativac Španije, ali sada u senci Karvahala.

Gledaćemo Navasa protiv Francuza, pošto je Karvahal suspendovan zbog crvenog kartona protiv Nemaca. Imaće kapiten Sevilje jako težak zadatak, a to je da zaustavi Kilijana Mbapea, koji istina nije ništa pokazao na ovom prvenstvu, kao i čitava Francuska. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading