SVI BI MU POZAVIDELI: Borjanova supruga nikad lepša - od devojčice do bandita...

Autor:

Sport

09.07.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borjan uživa u odmoru.

SVI BI MU POZAVIDELI: Borjanova supruga nikad lepša - od devojčice do bandita...

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Borjan, nedavno penzionisani golman Crvene zvezde, trenutno uživa u slobodnom vremenu nakon raskida ugovora sa šampionom Srbije. Kako bi iskoristio slobodno vreme, Milan ima podršku svoje supruge Snežane, koja je ne samo lepa žena fudbalera, već i uspešna preduzetnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 


Snežana Borjan je posvećena supruga, majka i poslovna žena, ali istovremeno vrlo aktivna na društvenim mrežama. Često obraduje pratioce provokativnim fotkama, ističući svoju savršenu liniju kojoj su zaslužni svakodnevni treninzi i zdrava ishrana.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 


Bračni par Borjan važi za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni. Milan je jednom prilikom otkrio kako je počelo njihovo zabavljanje, opisujući smešnu anegdotu koja je označila početak njihove ljubavne priče.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Dok Milan uživa u zasluženom odmoru, Snežana se ističe kao poslovna žena i aktivna ličnost na društvenim mrežama. Njihov skladan bračni život privlači pažnju javnosti, a Milanova anegdota o početku veze sa Snežanom dodaje poseban šarm njihovoj priči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Da se podsetimo, doskorašnji golman i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, oglasio se nekoliko dana nakon što je potvrđeno da je raskinuo ugovor sa klubom. Nakon sedam sezona provedenih na Marakani, Borjan je emotivno preneo svoje osećaje i zahvalio se svima koji su bili deo njegovog puta sa Zvezdom.

Nakon što je proveo poslednju sezonu na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, Borjan je postigao dogovor sa čelnicima Zvezde o raskidu ugovora. Iako je imao još dve godine ugovora, odlučio je da se odrekne jedne godine, dok će mu Zvezda isplatiti drugu. Izrazio je zahvalnost svima koji su bili deo njegovog puta u Zvezdi i najavio da je spreman da nastavi sa postizanjem uspeha u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading