TERZIĆ NA FINALU EP! Generalni direktor Zvezde u društvu premijera Mađarske gleda meč Španije i Engleske!

Autor:

Sport

14.07.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želeo da propusti spektakl na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

TERZIĆ NA FINALU EP! Generalni direktor Zvezde u društvu premijera Mađarske gleda meč Španije i Engleske!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zvezdan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, privukao je pažnju javnosti kada se pojavio na finalu Evropskog prvenstva u Berlinu, zajedno sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. Ovaj događaj se desio neposredno pred početak Superlige Srbije, što je izazvalo iznenađenje i interesovanje javnosti.

Terzić je uspeo da stigne do Berlina i isprati finale između Španije i Engleske na "Olimpijskom stadionu", demonstrirajući svoju posvećenost fudbalu i internacionalnom takmičenju.

Pored njega, na stadionu se nalazio i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, što je dodatno pojačalo prisustvo naših visokih fudbalskih zvaničnika na ovom važnom događaju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Viktor Orban i Zvezdan Terzić

Španija i Engleska igraju na Olimpijskom stadionu u Berlinu meč za evropsku titulu. Ukoliko je osvoji, "Cvrenoj furiji" će to biti četvrto priznanje na kontinentalnim takmičenjima, dok bi za "Gordi Albion" to predstavljalo istorijski, prvi pehar na prvenstvima Evrope.

Izabranici selektora De la Fuentea su do završnice izbacili Gruziju (4:1), Nemačku posle produžetaka (2:1), dok su u regularnom delu istim rezultatom u polufinalu eliminisali Francusku.

S druge strane, Engleska je bila bolja u produžecima od Slovačke (2:1), u četvrtfinalu na penale izbacili su Švajcarsku, a u polufinalu nadigrali Holandiju takođe sa 2:1, golom u poslednjim sekundama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading