ODBIO JE MNOGO BOGATIJI KLUB! Zvezda NAŠLA novo pojačanje! Reprezentativac STIŽE na Marakanu!

Autor:

Sport

13.07.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori su u poodmakloj fazi.

ODBIO JE MNOGO BOGATIJI KLUB! Zvezda NAŠLA novo pojačanje! Reprezentativac STIŽE na Marakanu!

Foto: youtube.com/printscreen

Rukovodstvo Crvene zvezde na dobrom je putu da finalizira još jedan uspešan posao, a šampion Srbije je tržište otvorio i na Bliskom istoku gde je pronašao igrača za budućnost.

Osvajač duple krune na srpskoj fudbalskoj sceni je u potrazi za napadačem i krilom, u slučaju da se Piter Olajinka vrati u prašku Slaviju, a crveno-beli bi mogli da završe još jedan posao i iz Irana dovedu perspektivnog vezistu Mohameda Džavada Hoseinedžada.

Kako prenose mediji iz Irana, šampion Superlige je Sepahanu poslao ponudu za talentovanog fudbalera rođenog 2003. godine dovoljnu da u Ljutice Bogdana stigne potvrdan odgovor, te se očekuje da u narednim danima dođe do realizacije transfera.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mohamed Džavada Hoseinedžada

Istovremeno, mediji na Bliskom istoku ističu da crveno-beli nisu jedini zainteresovani klub za povremenog reprezentativca Irana, a kao glavnog konkurenta navode katarskog šampiona Al Sad.

Klub iz Dohe poznat je po ogromnim finansijskim mogućnostima o čemu svedoči činjenica da su u prošlosti uspevali da angažuju brojna zvučna imena, pre svega iz Južne Amerike, međutim, izbor Mohameda je pao na odlazak u Evropu, kao i da zaduži crveno-belu opremu.

Budući da je na Marakani konkurencija žestoka, izvesno je da će Hoseinedžad po dolasku u Beograd biti prosleđen na pozajmicu kako bi stekao potrebne minute i što pre se adaptirao na srpski fudbal.

Ofanzivni vezista je za prvi tim Sepahana debitovao prošle godine i u međuvremenu upisao minute na 28 utakmica tokom kojih je postigao dva gola uz četiri asistencije. To ga je dovelo i do reprezentacije Irana, za koju je debitovao i upisao prve minute.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading