AUU, KOJA LOVA! STRAHINJI PONUĐENI MILIONI! Italijansko gigant je spreman OVOLIKO novca da izdvoji

Autor:

Sport

12.07.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi te hoće kad si najbolji.

AUU, KOJA LOVA! STRAHINJI PONUĐENI MILIONI! Italijansko gigant je spreman OVOLIKO novca da izdvoji

Foto: Republika

Italijanski gigant, fudbalski klub Milan, pokazao je veliko interesovanje za defanzivca Salcburga i reprezentativca Srbije, Strahinju Pavlovića. Prema informacijama italijanskih medija, Milan je spreman da ponudi višegodišnji ugovor mladom fudbaleru, vredan 1,5 miliona evra po sezoni. Ovaj potez jasno ukazuje na ambicije Milana da ojača svoju odbranu, s obzirom da je tim prošle sezone primio čak 69 golova u svim takmičenjima.

Kalčomerkato prenosi da skauti "rosonera" intenzivno tragaju za pojačanjima u defanzivnom delu tima, a interesovanje za talentovanog Pavlovića jasno ukazuje na ozbiljnost njihove namere da unaprede timsku odbranu.

Rukovodstvo Milana već je stupilo u kontakt sa čelnicima Salcburga, a prema informacijama, austrijski klub je spreman da proda srpskog reprezentativca za 20 miliona evra. Pavlović, koji ima 23 godine, pridružio se Salcburgu 2022. godine, nakon što je nosio dresove Partizana, Monaka, Serkl Briža i Bazela. Trenutno ima ugovor sa austrijskim klubom koji važi do 30. juna 2027. godine.

Pavlović je do sada odigrao 38 mečeva za reprezentaciju Srbije i postigao četiri gola, jasno pokazujući svoj talenat i doprinos timu. Njegovo iskustvo u evropskim ligama, kao i potencijal za dalji razvoj, čine ga privlačnom metom za brojne evropske klubove, a Milan je samo jedan od njih koji je prepoznao njegov potencijal.

Italijanski mediji pažljivo prate razvoj ove fudbalske sage, dok navijači Milana nestrpljivo iščekuju mogući dolazak talentovanog srpskog defanzivca u njihov klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading