HOROR SCENA NA PRIJATELJSKOM MEČU! Igrač novog superligaša doživeo PRELOM noge! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za mladog fudbalera.

HOROR SCENA NA PRIJATELJSKOM MEČU! Igrač novog superligaša doživeo PRELOM noge! (VIDEO)

Foto: Instagram/OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda i Grafičara sastali su se na Omladinskom stadionu u prijateljskoj utakmici, tokom priprema za narednu sezonu.

Međutim, njihov duel trajao je samo 70 minuta, a razlog za prekid bio je teška povreda Andrije Fratrovića, defanzivca "ljubičastih". Povreda je bila toliko teška da je utakmica prekinuta sredinom drugog poluvremena.

Igralo se po veoma sparnom vremenu, a utakmica je bila veoma dinamična i otvorena. Jedan od najzanimljivijih trenutaka bio je kada je napadač Grafičara, Bubakar, postigao gol na efektan način, donoseći prednost svom timu. Na nesreću, ubrzo nakon toga, Fratrović je doživeo tešku povredu tokom duela sa igračem "romantičara", što je bilo dovoljno da sudija odsvira kraj utakmice.

Fratrović je brzo prebačen u Urgentni centar, gde će biti operisan, a prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je dijafizni prelom pri čemu su igraču pukle obe koske. Ova povreda je šokirala igrače i članove oba stručna štaba, te je doneta odluka o prekidu utakmice.

Republika

Foto: Instagram/OFK Beograd

Andrija Fratrović je doživeo tešku povredu

Andrija ima 23 godine, prošao je skoro sve mlađe selekcije u Čukaričkom, a potom je bio na pozajmicama u IMT, Novom Pazaru, kruševačkom Trajalu i BASK sa Careve ćuprije, pre nego što je prošlog avgusta pojačao prvoligaša sa Topčiderske zvezde. Takođe, bio je član omladinske reprezentacije Srbije, a nekoliko meseci proveo je i u Grčkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading