STANOJEVIĆ LJUT NA NOVINARE! Neće da priča i daje intervjue, niko ne zna zasto

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

12.07.2024

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konferencija se održava i ponedeljak.

STANOJEVIĆ LJUT NA NOVINARE! Neće da priča i daje intervjue, niko ne zna zasto

Foto: www.partizan.rs

Aleksandar Stanojević

U ponedeljak 15.7.2024.godine u SC Partizan-Teleoptik, u salonu na prvom spratu u 12 časova, Aleksandar Stanojević će održati brifing sa novinarima pred početak nove fudbalske sezone, ali i govoriti o aktuelnim temama.

Tokom sezone, Stanojević neće davati  intervjue, osim na konferencijama za štampu, gde će uvek biti dostupan za sve.

Da podsetimo, Stanojeviću je falio jedan bonus igrač, ali se lako snašao tako što je Ibrahim Zubairu dobio srpsko državljanstvo. Zubairu Ibrahim, četvrto pojačanje u redovima Partizana, potpisao je ugovor na  četiri godine. Zubairu igra na poziciji krilnog napadača, ima 20 godina i u protekloj sezoni odigrao je 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija.

Republika

Foto: FK Partizan

 

 

U drugoj utakmici na "Bratskom kupu", fudbaleri Partizana nisu uspeli da izbegnu poraz pred skoro 25.000 navijača. Prvi neuspeh usledio je od domaće ekipe CSKA iz Moskve rezultatom 3:0. Već u prvom minutu meča, desni bek Marko Živković je morao da napusti teren zbog povrede, što je predstavljalo loš znak za crno-bele. Iskusni defanzivac je samo pao posle jednog duela, ispostavilo se da je povreda ozbiljnija, pa je na teren ušao Aleksandar Filipović. Nije prošlo ni 60 sekundi posle te situacije, pa su izabranici Aleksandra Stanojevića kapitulirali. Već sledećem napadu je CSKA poveo. Musaev je bio strelac za "armejce". Loše je intervenisala odbrana Partizana i kao na tacni ostavila loptu igraču domaće ekipe, koji je lepim udarcem zatresao mrežu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading