PATRIZAN DOBIJA BONUS IGRAČA! Evo kako se Stanojević snašao u poslednjoj sekundi

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

11.07.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bila najbolja odluka.

PATRIZAN DOBIJA BONUS IGRAČA! Evo kako se Stanojević snašao u poslednjoj sekundi

Foto: www.profimedia.rs

Kako smo već znali, Partizanu je falio jedan "bonus igrač" nakon što je FSS rešio je da poveća kvotu sa jednog na dva obavezna "bonus igrača" u startnoj postavi, što će u sezoni pred nama značiti dva diomaća fudbalera mlađa od 1. januara 2002. godine. I tok FSS tvrdi da se odluka temelji na analizi i konsultacijama sa stručnjacima i predstavnicima klubova u zajedničkom interesu.

Crno-beli su se pobunili jer navodno nije ispoštovana zakonska procedura koja nalaže da se pravila za sezonu u Superligi Srbije i Prvoj ligi Srbije ne smeju menjati do 40 dana pre početka. Međutim, svi klubovi sem crno-belih su očigledno dali zeleno svetlo.

Ovakav potez je očigledno bio neophodan. Tačnije, imaju ih crno-beli desetak na plasnom spisku, ali samo Samed Baždar ima kvalitet da zasluženo bude u prvoj postavi a ne zato što mora. S obzirom da nema baš dobrih srpskih fudbalera, Partizan se odlučio da jedan član ekipe mora da dobije srpski pasoš. 

Ibrahim Zubairu je (za divno čudo) danas dobio srpski pasoš i biće bonus opcija za trenera Aleksandra Stanojevića već od starta prvenstva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Da podsetimo, Zubairu Ibrahim, četvrto pojačanje u redovima Partizana, potpisao je ugovor na  četiri godine. Zubairu igra na poziciji krilnog napadača, ima 20 godina i u protekloj sezoni odigrao je 36 mečeva u Prvoj ligi Srbije, postigao je 13 golova i upisao sedam asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading