TIM IZ LAŽNE DRŽAVE KOSOVO PORAŽEN OD ČUVENOG ŠAMPIONA! Navijači priredili spektakularan VATROMET!

Autor:

Sport

12.07.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred prolaskom u narednu rundu.

TIM IZ LAŽNE DRŽAVE KOSOVO PORAŽEN OD ČUVENOG ŠAMPIONA! Navijači priredili spektakularan VATROMET!

Foto: printscreen/Twitter

Tokom jučerašnjeg dana igrane su evropske kvalifikacije, a nakon uvođenja novog sistema gledaćemo još veći broj mečeva. Liga Evrope je opet dobila doigravanje od prvog kola, što znači još više utakmica. Posebno "egzotično" je bilo u premijernoj rundi.

Naime, dva drugoligaša su uzela ućešće u ovoj fazi takmičenja i odmah na startu su oduševili čitav svet. Rumunski Korvinul Hundoara sa ubedljivih 4:0 je porazio favorizovani Pakš u Mađarskoj i tako oduševio čitavu Evropu, dok je legendarna Visla iz Krakova bila bolje od ekipe iz lažne države Kosovo - Ljapi sa 2:0.

Fudbalska Evropa ostala je oduševljena ishodima ovih utakmica, a pričaće se i o atmosferi pred 24.000 ljudi u jednom od najvećih gradova Poljske. Tim iz nepriznate "države" bio je nemoćan pred naletima ekipe koja je 14 puta osvajala šampionat Ekstraklase i navijačima tog kluba.

Bakljada, pesma tokom 90 minuta i vetar u leđa igračima raširili su se putem snimaka na društvenim mrežama i Visla je pobrala samo simpatije.

Učesnik grupne faze Lige Evrope iz 2012. godine je prošao loše dane u prethodnom periodu i ove godine će opet krenuti u napad na elitni rang. Kada bi to učinili iz glavnog žreba nekog takmičenja, bila bi ovo sezona za nezaborav i povratak na stare staze uspeha.

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE – 1. KOLO (PRVE UTAKMICE)

Elfsborg - Pafos 3:0 (1:0)

/Zaneli 9, Hult 59, Frik 82/

Pakš - Hunedoara 0:4 (0:2)

/Bus 9, Lupu 45+2, 86, 90+3/

Ružomberok - Tobol 5:2 (3:2)

/Gabrijel 11, 88, Selecki 40, Mali 45+3, Madlenak 77 - Ivanović 9, Henen 45/

Šerif - Zira 0:1 (0:0)

/Volkovi 88/

Botev Plovdiv - Maribor 2:1 (1:1)

/Udža 9, Iliev 74 - Sirvis 19/

Visla Krakov - Ljapi 2:0 (1:0)

/Sapala 2, Rodado 90/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading