ŠOK! Trofejni reprezentativac Francuske razmišlja o penziji!

Autor:

Sport

11.07.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne sviđa mu se tretman selektora Dešana.

ŠOK! Trofejni reprezentativac Francuske razmišlja o penziji!

Foto: Tanjug/AP

Nakon razočaravajućeg nastupa na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, koji bi potencijalno mogao biti njegov poslednji, krilni fudbaler Kingsli Koman ozbiljno razmišlja o završetku svoje reprezentativne karijere. Francuski sportski list L'equipe izvestio je danas da je komana duboko pogodilo ograničeno vreme provedeno na terenu pod vođstvom selektora Didije Deašana tokom Evropskog prvenstva.

Foto: Tanjug/AP

 

Koman je uspeo da sakupi samo 15 minuta igre tokom turnira, koje je odigrao u remiju protiv Holandije u grupnoj fazi (0:0). Ovo je posebno teško pogodilo Komana, koji se mnogo trudio da se oporavi od povrede tetive kako bi osigurao svoje mesto u francuskom timu za Evropsko prvenstvo. Ukoliko Koman sprovede svoju odluku, neće biti prvi francuski reprezentativac u poslednjih nekoliko godina koji se povukao u mladim godinama, u stopu prateći Rafaela Varana.

Varan je završio svoju reprezentativnu karijeru u 29. godini, odmah nakon poraza Francuske od Argentine u finalu Svetskog prvenstva 2022. godine u Kataru. Trenutno igrajući za Bayern Minhen, gde je član od 2017. godine nakon prelaska iz Juventusa za 21 milion evra, Coman je prvobitno razvio svoje veštine u Pari Sen Žermenu. Tokom svoje reprezentativne karijere, predstavljao je francusku nacionalnu ekipu na 57 mečeva. Ovo je verovatno šokantno za sve u Francuskoj, ali istina je da Koman dobija malu minutažu, a definitivno je zaslužio veću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading