FRANCUZI PRESEKLI NAKON ELIMINACIJE OD ŠPANACA: Poznata sudbina selektora Dešana!

Autor:

Sport

10.07.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Trikolori'' nisu uspeli da prođu u finale.

FRANCUZI PRESEKLI NAKON ELIMINACIJE OD ŠPANACA: Poznata sudbina selektora Dešana!

Foto: Tanjug/AP

Iako je Francuska fudbalska reprezentacija doživela eliminaciju sa Evropskog prvenstva, selektor Didije Dešan ostaje na svom mestu. Filip Dialo, predsednik Fudbalske federacije Francuske (FFF), potvrdio je da će Dešan voditi nacionalni tim sve do leta 2026. godine, do kraja svog trenutnog ugovora.

- Dešan ima ugovor, uz to je i ostvario ciljeve koji su mu postavljeni. Didije nastavlja svoju misiju - navodi Dialo.

Foto: Tanjug/AP

Didije Dešan

Francuska je doživela poraz od Španije u polufinalu, što je razočaralo mnoge navijače. Ipak, uprkos ovom neuspehu, odlučeno je da Dešan i dalje ostane na čelu nacionalnog tima. Dešanov ugovor se proteže do leta 2026. godine, što znači da će imati priliku da vodi ekipu i na Mundijalu te godine. Ovo dugoročno angažovanje pokazuje poverenje FFF-a u Dešanova sposobnost da vodi tim.

Dok je Španija već obezbedila svoje mesto u finalu, drugo mesto će biti odlučeno između Engleske i Holandije. Očekuje se da će ova utakmica biti veoma uzbudljiva, a rezultat će odrediti ko će se suočiti sa Španijom u finalu.

Iako je Francuska doživela neuspeh na Evropskom prvenstvu, ostaje da se vidi kako će se Dešan i ekipa nositi sa izazovima u budućnosti. Sa njegovim ugovorom koji traje sve do Mundijala 2026, jasno je da FFF veruje u njegovu sposobnost da ostvari uspeh sa nacionalnim timom. Navijači će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj događaja u francuskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading