''ORLOVI'' OŠTRE NIŠANSKE SPRAVE ZA FRANCUZE: Srbija spremna za pripremni meč!

Autor:

Sport

11.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija se sprema za Pariz.

''ORLOVI'' OŠTRE NIŠANSKE SPRAVE ZA FRANCUZE: Srbija spremna za pripremni meč!

Foto: Starsport

Nikola Milutinov

Košarkaška reprezentacija Srbije je stigla u Francusku, gde je odradila prvi trening pred nadolazeći duel sa domaćinom. Na video snimku koji je objavio KSS, može se videti kako se Nikola Jokić, Vanja Marinković i Bogdan Bogdanović pripremaju za meč sa Francuzima, koji se održava u Lionu u petak od 21 sat.

 

 

Ovaj meč će biti prva otvorena utakmica reprezentacije Srbije od početka pripremnog perioda. Pre dolaska u Lion, ekipa Svetislava Pešića je iza zatvorenih vrata ostvarila dve pobede nad Holandijom. U Lion je stiglo 14 igrača, među kojima su poznata imena poput Bogdana Bogdanovića, Nikole Jokića, Vasilija Micića, Marka Gudurića, Nikole Milutinova i drugih.

Nakon meča u Lionu, reprezentacija Srbije putuje za Abu Dabi gde je očekuju još dva izazovna prijateljska susreta. Prvo će se susresti sa Australijom, a potom i sa Sjedinjenim Američkim Državama, u periodu od 16. do 17. jula. Nakon ovih mečeva, ekipa se vraća u Beograd gde će 21. jula odigrati utakmicu protiv Japana u Areni. Takođe, u pregovorima je još jedan kontrolni susret pre puta za Lil 24. jula. Srbija će imati priliku da se suoči sa jakim protivnicima i da se dodatno pripremi za predstojeće izazove.

Srbiju očekuje nimalo lak zadatak na Olimpijskim igrama pošto je u zajedno sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i Porrtorikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading