AUUU, KAKAV PROJEKTIL: Fudbaler Sarajeva postigao spektakularan gol! Da mu pozavide najbolji igrači!

Autor:

Sport

11.07.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna egzekucija.

AUUU, KAKAV PROJEKTIL: Fudbaler Sarajeva postigao spektakularan gol! Da mu pozavide najbolji igrači!

Foto: Screenshot

Fudbalski tim Sarajevo ostvario je značajnu pobedu protiv Aktobea u prvom kolu kvalifikacija Konferencijske lige. Utakmica je završena rezultatom 1:0 u korist bosanskog tima. Ova pobeda je postavila Sarajevo u prednost pred povratnu utakmicu na Koševu, zakazanu za sledeći četvrtak. Uprkos tome što je Aktobe pokazao kao formidabilan protivnik tokom većeg dela utakmice i testirao odbranu Sarajeva, bosanskohercegovački tim je na kraju trijumfovao sa majstorskim golom.

 

Aktobe, iako je bio nešto jači tim tokom većeg dela utakmice, bio je zaustavljen dva puta od stative, dok je Sarajevo pokazalo otpornost i odlučnost. Utakmica je bila dokaz takmičarskog duha oba tima, pri čemu je Sarajevo izašlo kao pobjednik kroz svoj neumoljiv nastup.

Sa nadolazećom povratnom utakmicom na Koševu, Sarajevo je postavilo scenu za uzbudljiv obračun. Uspešan ishod u povratnoj utakmici bi otvorio put za njihovo napredovanje u drugo kolo kvalifikacija Konferencijske lige, gde bi se suočili sa Spartak Trnavom. Ova pobeda predstavlja obećavajući početak za Sarajevo u njihovoj evropskoj kampanji, i tim i navijači sa nestrpljenjem očekuju nadolazeću odlučujuću utakmicu na domaćem terenu. Ovaj pogodak je definitivno obeležio ovu rundu kvalifkacija i bacio navijače u trans. Ovo je bilo u stilu najboljih fudbalera današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading