HOLANĐANI SE NAŠLI U CENTRU SKANDALA: NE MOGU LEPO DA SE SPREME ZA POLUFINALE EVRO! Englezima se opet posrećilo

Autor:

Sport

10.07.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav propust u organizaciji...

HOLANĐANI SE NAŠLI U CENTRU SKANDALA: NE MOGU LEPO DA SE SPREME ZA POLUFINALE EVRO! Englezima se opet posrećilo

Foto: profimedia

Holandija ostala zaglavljena na nemačkoj železničkoj stanici

Holandski fudbalski tim se suočio sa neočekivanim problemima na putu za Dortmund gde ih očekuje polufinale Evropskog prvenstva 2024. Naime, ekipa je ostala zaglavljena na stanici zbog otkazanog voza koji je trebalo da ih odveze iz Volfsburga u Dortmund. Ovo je dovelo do paničnih scena i brze reakcije holandskih zvaničnika koji su morali da organizuju hitni prevoz autobusom, uz pratnju policije. Umesto da imaju priliku za zagrevanje i upoznavanje sa stadionom Borusije Dortmund, Holanđani su morali da organizuju hitan let koji je poleteo u 20:20, a poređenja radi, konferencija za štampu bila je planirana za 19:45.

Republika

Foto: Profimedia

Holanđani

Problemi sa prevozom i odlazak na konferenciju za medije


Očekivalo se da će Holanđani stići u Dortmund popodne, ali su umesto toga avionom prevalili 320 kilometara i stigli oko 21:00. Visoke temperature od 33 stepena u Nemačkoj su dodatno otežale situaciju, iako se očekuje da će se temperatura spustiti za večerašnji meč. UEFA je apelovala na timove da izbegavaju putovanje avionom koliko god je to moguće, kako bi turnir bio ekološki prihvatljiviji. Ova situacija takođe znači da je holandski tim propustio da isprati veći deo večerašnjeg drugog polufinala između Francuske i Španije. Planirana konferencija za medije je odložena, a umesto toga je organizovan sastanak putem "Zum" platforme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading