ZVEZDA IZDALA VAŽNO U VEZI SENZONSKIH KARATA: Delije će OVO posebno zanimati!

Autor:

Sport

10.07.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Svi navijači će dobiti instrukcije''., navode sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA IZDALA VAŽNO U VEZI SENZONSKIH KARATA: Delije će OVO posebno zanimati!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da kreće u prodaju sezonskih karata. Ovog puta, iz kluba su istakli da neće biti predsezonske prodaje, već će ceo proces ići u dve faze – rezervacija i kupovina.

- Prva faza odnosi se na rezervaciju sezonske karte za sve one koji će produžiti sezonske karte koje su posedovali prethodne sezone i zadržati svoje mesto. Kao klub želimo da olakšamo i ubrzamo proces kupovine sezonske karte, a važan deo tog procesa je mogućnost za sve da na vreme obave prijavu i olakšaju kupovinu. Ovoga puta ostavljena je mogućnost za sve da kupe sezonsku kartu onlajn, ili u našem domu na Malom Kalemegdanu, kultnom mestu naše Crvene zvezde - navode iz Zvezde i dodaju:

 

 

- Nakon rezervacija, svi navijači će dobiti e-mejl sa instrukcijama (1. avgusta) za plaćanje onlajn (ko je odabrao tu opciju) ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta - ističe sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli poručuju da oni koji hoće da kupe sezonsku kartu mogu to da urade i na rate.

- Svi zainteresovani mogu da nabave novu sezonsku kartu KK Crvena zvezda već od 15.000 dinara – za sve koji obnavljaju svoju sezonsku kartu ili 18.000 za nove kupce sezonske karte! Naravno, kao i unazad nekoliko godina, biće omogućena i kupovina na rate (samo za kupovinu na Malom Kalemegdanu) - zaključuju iz Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading