MILOJEVIĆ ZAVRŠIO BRUTALNO POJAČANJE ZVEZDI! Sa njim je i Liga šampiona BLIŽE!

Autor:

Sport

09.07.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli odbranili pehar u Sankt Peterburgu.

MILOJEVIĆ ZAVRŠIO BRUTALNO POJAČANJE ZVEZDI! Sa njim je i Liga šampiona BLIŽE!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su obe pobede na turniru u Sankt Peterburgu, protiv Sočija (2:0) i domaćeg Zenita, aktuelnog šampiona ruske Premijer lige.

Osvajaču duple krune trijumf protiv Sočija doneli su Šerif Endiaje i Lazar Jovanovića, dok su u duelu sa najboljim timom Rusije bili precizni Aleksandar Katai i Stefan Leković.

Ono što je posebno zanimljivo za ova dva meča, jeste činjenica da je "mozak" trijumfa bilo Zvezdino pojačanje iz kiparskog Apoela - Dalsio Gomeš!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dalsio Gomeš

Reprezentativac Gvineje Bisao je u meču protiv Sočija "spojio" sa golom napadača Endiajea, dok je u okršaju sa Zenitom sjajnom asistencijom doprineo da Aleksandar Katai sprovede loptu u mrežu za izjednačenje crveno-belih.

Nema sumnje da su crveno-beli u njemu dobili pojačanje u pravom smislu te reči, pa iako su ovo prijateljske utakmice, Dalsio je već sada pokazao da će Zvezda sa njim u timu imati čemu da se nada u predstojećim izazovima plej-ofa za Ligu šampiona.

- Veoma sam srećan što sam ovde i što ću moći da doprinesem ekipi. Crvena zvezda je veliki, sjajan klub, uvek se bori za sve trofeje, a ja sam tu da pomognem. Drago mi je što ću imati priliku da ponovo sarađujem sa Vladanom Milojevićem, on je moj trener, ali i prijatelj. Upoznat sam sa klubom, s obzirom na to da imam nekoliko prijatelja koji su igrali u Zvezdi, kao što su Ben, Dauda i Tomane. Ispričali su mi dosta toga o Crvenoj zvezdi. Ne volim mnogo da pričam o sebi, želim da govorim na terenu - pričao je Dalsio na promociji u Ljutice Bogdana.

Izabranici Vladana Milojevića narednu proveru u Rusiji imaju u petak protiv argentinskog Taljeresa i priliku da pobedom udare pečat na odbranjeni pehar, koji su prošle godine takođe osvojili u Sankt Peterburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading