UEFA MU VERUJE! Poznato ko će deliti pravdu u meču Francuske i Španije!

Autor:

Sport

07.07.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra 9. jula na Alijanc areni u Minhenu.

UEFA MU VERUJE! Poznato ko će deliti pravdu u meču Francuske i Španije!

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački arbitar Slavko Vinčić dobio je poverenje da deli pravdu u prvoj utakmici polufinala Evropskog prvenstva, gde će se sastati Francuska i Španija.

Ova vest objavljena je na zvaničnom sajtu UEFA, potvrđujući da će Vinčić biti na čelu sudija u tom važnom susretu. Njegovo iskustvo u vođenju utakmica na šampionatu Starog kontinenta učinilo ga je prikladnim izborom za ovu ključnu ulogu.

Vinčić je već imao priliku da deli pravdu Špancima u meču drugog kola grupne faze protiv Italije, kao i da bude glavni arbitar utakmice između Mađarske i Švajcarske.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Slavko Vinčić

Njegovi pomoćnici u ovoj važnoj utakmici biće zemljaci Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič, dok će četvrti sudija biti Slovak Ivan Kružljak. U VAR sobi će sedeti Slovenac Nejc Kajtazović i dvojica Italijana, Paolo Valeri i Masimilijano Irati.

Utakmica između Francuske i Španije zakazana je za utorak 9. jula u 21 čas, na Alijanc areni u Minhenu. Ovo će biti susret dve velike fudbalske sile, a uz Vinčića i njegov tim sudija, očekuje se da će pružiti uzbuđenje i vrhunski fudbal.

Dan kasnije, u drugom polufinalu u Dortmundu, Holandija će se sastati sa Engleskom, a glavni arbitar tog meča biće naknadno određen od strane UEFA.

"Gordi Albion" je do polufinala stigao pobedom nad Švajcarskom posle boljeg izvođenja penala, dok su "lale" eliminisale Tursku posle preokreta (2:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading