TEŽAK UDARAC ZA ŠPANCE PRED POLUFINALE! Za OVOG igrača je ZAVRŠEN EVRO! Oglasio se igrač koji ga je POVREDIO!

Autor:

Sport

06.07.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FS Španije saopštio "crne" vesti.

TEŽAK UDARAC ZA ŠPANCE PRED POLUFINALE! Za OVOG igrača je ZAVRŠEN EVRO! Oglasio se igrač koji ga je POVREDIO!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski savez Španije je zvanično potvrdio da je njihov talentovani plejmejker Pedri Gonzales doživeo povredu tokom četvrtfinalne utakmice protiv Nemačke.

Nažalost, lekarski pregledi su pokazali da je Pedri uganuo levo koleno, tačnije da pati od unutrašnjeg bočnog uganuća levog kolena drugog stepena. Ova povreda definitivno isključuje vezistu Barselone iz daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu, što predstavlja veliki udarac za tim "Crvene furije".

Pedri Gonzales se nedavno vratio u reprezentaciju posle više od godinu i po odsustva, koje je bilo posledica nekoliko povreda.

Foto: www.profimedia.rs

Pedri napušta teren

Njegov povratak bio je od izuzetne važnosti za tim, s obzirom na to da je mladi as bio jedan od ključnih igrača trenera Luisa De La Fuentea. Ova mlada zvezda, koja igra za Katalonce, donela je svežinu i kvalitet u igru španskog tima, te je bila nezamenjiva karika u veznom redu.

Nemački vezista Toni Kros, koji je nedavno odigrao poslednji meč u karijeri, poslao je emotivnu poruku Pedriju putem društvenih mreža. Izrazivši žaljenje zbog nezgode koju je doživeo.

- Nije mi bila namera da te povredim. Želim ti brz oporavak i sve najbolje za budućnost. Ti si sjajan igrač - napisao je Kros u poruci na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading