RADE BOGDANOVIĆ OPET ODUŠEVIO HIT IZJAVOM! Plače Ronaldo, ali plače i ONA!

Autor:

Sport

06.07.2024

00:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva.

RADE BOGDANOVIĆ OPET ODUŠEVIO HIT IZJAVOM! Plače Ronaldo, ali plače i ONA!

Foto: printscreen/RTS

Fudbalska reprezentacija Portugala završila je svoje učešće na Evropskom prvenstvu porazom od Francuske posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Utakmica u Štutgartu možda će biti zapamćena kao poslednji šampionat Starog konitnenta, na kojem smo gledali legendarnog Kristijana Ronalda.

Zanimljivo je da je upravo ovaj meč izazvao emotivne reakcije kod mnogih, uključujući i komentatora Rade Bogdanovića, koji je gostovao u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS.

- Pogodio jeste Dembele, ali nismo se nagledali suza Portugalaca. Ja ne znam da li smo se nagledali ovoliko suza... Plače Portugal, plače Ronaldo, plače Feliks, ali plače i Ana Vjetrović, kojoj je Feliks ljubimac, eto... Ana žao mi je... - rekao je Rade Bogdanović.

Foto: www.profimedia.rs

Kristijano Ronaldo

U drugom četvrtfinalnom meču, Španija je ostvarila pobedu protiv Nemačke rezultatom 2:1, takođe posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Ova pobeda odvela je "Crvenu furiju" u polufinale, gde će se susresti sa Francuskom, što obećava uzbudljivu i neizvesnu borbu za finale.

Preostali polufinalni par biće poznat u subotu, kada se sastaju Engleska i Švajcarska od 18 časova, na Merkur Spil areni u Dizeldorfu, a pravdu će deliti Danijele Orsato iz Italije.

Turska i Holandija odmeriće snage tri sata kasnije, na Olimpijskom stadionu u Berlinu, dok će pištaljka biti u rukama Klermona Turpana iz Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading