DOK NEMAČKA TUGUJE: Atraktivna influenserka se našla na meti sugrađana! Ne mogu da joj oproste "IZDAJU"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.07.2024

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav je ipak jača od svega...

DOK NEMAČKA TUGUJE: Atraktivna influenserka se našla na meti sugrađana! Ne mogu da joj oproste "IZDAJU"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/lauraabla

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo stiglo je do same završnice. U naredna dva dana "bubamara" se neće kotrljati nemačkim stadionima, a u utorak 9. i sredu 10. jula na programu su polufinalni dueli, nakon kojih ćemo saznati koje dve reprezentacije će u nedelju 14. jula da se bore za najrpestižniji pehar Starog kontinenta.

Četvrtfinalna runda EVRO 2024 bila je kobna po domaću reprezentaciju. Nemačka je na stadionu u Štutgartu poražena od Španije rezultatom 2:1, a mrežu golmana Nojera prvi je u 51. minutu zatresao dvadesetšestogodišnji fudballer Lajpciga, Dani Olmo.

Bio je to pogodak koji je samo nagovestio potpuni krah nemačkog nacionalnog tima na takmičenju koje se održava u njihovoj zemlji, ali i pored navedenog, nisu sve Nemice bile razočarane navedenim ostvarenjem.

Jedna neobična priča iz ovog meča dolazi od Laure Šmit, poznate po nadimku Abla, koja je javno izrazila svoju naklonost prema Španiji zbog veze sa Olmom. Iako je rođena u Berlinu, ova influenserka je izazvala burne reakcije svojih zemljaka kada je objavila da sada navija za Španiju:

 

- Pretpostavljam da sam sad navijač Španije - napisala je Laura, što je izazvalo negativne komentare i uvrede na društvenim mrežama. Ipak, ona nije mnogo potresena ovim reakcijama, te je odgovorila:

- Imam pravo da odlučim za koga ću da navijam. Dani bi sutra mogao da zaigra za Blau Vajs Papenburg i to bi onda bio moj omiljeni klub.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

 

Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog reakcija i komentara na društvenim mrežama. Laura Šmit je i inače veoma uticajna na platformama poput Tiktoka, gde njene objave imaju milione pregleda.

Gnev Nemaca prema Olmovoj devojci se nije smirio ni posle poraza njihove reprezentacije. Komentari poput "Izdajica" i "Idi u Španiju" samo su deo negativnih reakcija koje su upućene Lauri. Ipak, ona je odlučna u svojoj podršci i ne daje previše pažnje ovakvim komentarima.

Ova priča pokazuje kako fudbal može da ima snažan uticaj na emocije i odnose među ljudima, kao i koliko je strastvena podrška reprezentaciji važna za navijače širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading