LJUBIMAC GROBARA BI DA NASLEDI PIKSIJA: Da li je ON rešenje za selektora na DUŽE staze?

Autor:

Sport

05.07.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostavio je dubok trag u srpskom fudbalu.

LJUBIMAC GROBARA BI DA NASLEDI PIKSIJA: Da li je ON rešenje za selektora na DUŽE staze?

Foto: Starsport

Marko Nikolić je fudbalski stručnjak koji je ostavio veliki trag u srpskom fudbalu. Sezonu 2016/17 će navijači Partizana pamtiti zauvek, jer je upravo tada sa crno-belima osvojio duplu krunu, što je poslednji put do danas da je "parni valjak" osvojio oba domaća takmičenja u istoj sezoni.

Nakon uspeha sa crno-belima, Nikolić je stekao veliko trenersko ime, a trenutno radi u Rusiji. On predvodi moskovski CSKA, klub koji učestvuje na "Bratskom kupu" sa Partizanom i OFK Beogradom u Moskvi. U razgovoru za ruske novinare, Nikolić je istakao da je srećan što je trenutno deo "armejaca", ali je istovremeno otkrio svoju veliku želju da jednog dana preuzme reprezentaciju Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Marko Nikolić

– Imamo kvalitetan tim, ali nisam selektor Srbije. Nadam se da će to nekada da se desi, ali sam sada u CSKA. Šteta, navijam za svoj tim – odgovorio im je Marko Nikolić.

Iako je jasno da u ovom trenutku preuzimanje reprezentacije Srbije nije realna opcija, Nikolić je svojim izjavama stavio do znanja da mu je to velika želja u nastavku karijere.

Podsetimo, oko statusa Piksija se još uvek ne zna ništa. On je otputovao iz Srbije u nadi da će se "hajka" na njega malo smiriti, a Savez nije doneo nikakvu odluku.


U međuvremenu, pošto već Srbije nema posle grupne faze, ljubitelji fudbala mogu da uživaju u pravim uzbuđenjima Evropskog prvenstva. Večeras od 18:00 sati, sastaju se Španija i Nemačka, što će sigurno biti jedna uzbudljiva utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading